Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2845433intrebari
Ultimele intrebari
Cadouri USB - USBmania
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
26 Ian
SATI 353.824AFISARI
189.602VIZITE
169.195V. UNICI
22 August 2012
Inferno intreaba:

Exista religii si culturi religioase foarte ciudate, oameni care se inchina la stele si la oameni dragon, oameni care se inchina la zei canibali, dar pana la urma cu ce e diferit crestinismul de aceste religii.

Crestinismul se inchina Lui Dumnezeu ------------- Unii dintre indieni se inchina zeului canibal Baksbakualanksve.

Crestinii se roaga Lui Dumnezeu stau in genunchi, etc.---------Indienii în timpul procesiunilor pot, cuprinși de extaz mistic, să-și muște aproapele.

Crestinii cred ca Dumnezeu ii ajuta ----------- unii cred ca le poate cadea mancare din cer.

Crestinii cred in spirit si suflet ---------------------Indienii tribului Tapirape din Brazilia sunt convinși că spiritele care au creat lumea s-au refugiat în organismele umane, şi de acolo prin "vocea interioară" dau oamenilor sfaturi.

Crestinii isi exprima dragostea pentru Dumnezeu prin rugaciuni si fapte bune---------------------------comunitatea shakerilor susţine că dragostea pentru Dumnezeu ar trebui să fie exprimată prin dans până la epuizare.Deci unde e diferenta?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 2 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 23 August 2012 08:16
  Jorpalul a răspuns:
  Hadesule? in curand o sa ramai fara latraii obisnuiti.mereu se intampla cand cineva devine plictisitor sau repetitiv pana la absurd.succes.
 • 22 August 2012 15:41
  Elvina a răspuns:
  Fiecare isi exprima credinta intr-un mod unic, diferit pentru a preamari fiinta superioara in care cred, fie ca e vorba de Dumnezeu, un zeu sau orice alt ceva.