Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3171385intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
StarShinerS
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
20 Oct
SATI 279.733AFISARI
183.019VIZITE
167.535V. UNICI

Exista religii si culturi religioase foarte ciudate, oameni care se inchina la stele si la oameni dragon, oameni care se inchina la zei canibali, dar pana la urma cu ce e diferit crestinismul de aceste religii.

Crestinismul se inchina Lui Dumnezeu ------------- Unii dintre indieni se inchina zeului canibal Baksbakualanksve.

Crestinii se roaga Lui Dumnezeu stau in genunchi, etc.---------Indienii în timpul procesiunilor pot, cuprinși de extaz mistic, să-și muște aproapele.

Crestinii cred ca Dumnezeu ii ajuta ----------- unii cred ca le poate cadea mancare din cer.

Crestinii cred in spirit si suflet ---------------------Indienii tribului Tapirape din Brazilia sunt convinși că spiritele care au creat lumea s-au refugiat în organismele umane, şi de acolo prin "vocea interioară" dau oamenilor sfaturi.

Crestinii isi exprima dragostea pentru Dumnezeu prin rugaciuni si fapte bune---------------------------comunitatea shakerilor susţine că dragostea pentru Dumnezeu ar trebui să fie exprimată prin dans până la epuizare.Deci unde e diferenta?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 2 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • a răspuns:
    Hadesule? in curand o sa ramai fara latraii obisnuiti.mereu se intampla cand cineva devine plictisitor sau repetitiv pana la absurd.succes.
  • a răspuns:
    Fiecare isi exprima credinta intr-un mod unic, diferit pentru a preamari fiinta superioara in care cred, fie ca e vorba de Dumnezeu, un zeu sau orice alt ceva.