anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Felu in care traim acum pare sa fie mereu diferit cu modul in care vom traii in viitor. Exemplu : Esti credincios si iti doresti linistea,prosperitatea si dragostea dar tu nu ai nimic din toate acestea, la fel si in cazu satanistilor. Este asta oare roata vietii?"
Daca am zis ca nu ai nimic din toate ce iti doresti asta nu inseamna ca nu ai chiar nimic dar nu esti multumit cu tot ce ai si punct, pentru cei ce cauta scandal

14 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Mentai dar tu esti homosexual?

| MentaI a răspuns (pentru Narfundo):

Te intrebi singur pe site?

| Inferno a răspuns (pentru MentaI):

Ha Ha laughing

| Esial a răspuns (pentru MentaI):

Stimate domn,cred ca dumneata suferi de dubla personalitate.Ia spune, te trezesti dimineata buimac, nu-ti amintesti nimic din noaptea precedenta si pe deasupra simti dureri in zona fundului? Iti spun eu, o sa te umpli de har, moncher...

| MentaI a răspuns (pentru Esial):

Stimate hipo, sunt tanar sunt confuz si incerc sa imi accept adevarata orientare sexuala... si reusesc cu brio!

| Narfundo a răspuns (pentru Esial):

Omule apasa pe el sa vezi ca e alt contstraight face nu sunt eu ala

| Esial a răspuns (pentru MentaI):

Felicitari dragul meu,sa stii ca in privinta homosexualitatii am o filosofie cat se poate de sanatoasa:"Nimic impotriva,cu siguranta nu orientare sexuala in comun"Pe deasupra, daca homosexuali sunt aceia care fac sex intre ei, eu de ce m-as baga intre ei? Nu, stimabile domn, nu am nimic cu preferintele tale.Asta nu te scuteste insa de suspendarea contului pentru ca ai copiat ID-ul altui utilizator.

| MentaI a răspuns (pentru Esial):

Bine sefu' cum spui tu tongue adios!

| Esial a răspuns (pentru Narfundo):

Din fericire stiu diferenta intre l si I. Daca acest cont nu-ti apartine, te invit sa-l raportezi si tu.

Mentale... candva trebuie sa ma accepti fiindca asta sunt eu-tu, sufletul din tine, sunt scapat, pierdut in marea lumea a TPU-ului insetat de dragoste homosexuala, incearca sa nu te mai opui propriilor tale sentimente, suntem unul si acelasi pentru totdeauna.

| Narfundo a răspuns (pentru MentaI):

Ce e asta Naruto? Un fel de vulpe cu 15 cozi ce esti tu?!

Ohhh Naruto, este fostul meu. Nu trebuia sa imi amintesti de el. Am fost prima lui iubire, primul baiat si m-a lasat pentru Sasuke... de durere, am luat un cleste si mi-am stors testiculele cu el ca sa imi amorteasca toata durerea din suflet.

| Esial a răspuns:

Pai asta nu-i tocmai o intrebare, dar raspund oricum.Sigur ca sentimentul asta apare la oricine indiferent daca e credincios sau satanist.O explicatie, ori nu crede suficient in ceea ce crede, ori crede in ceva gresit.De aici pleaca mereu aceeasi cautare spirituala.

| MentaI a răspuns:

Inainte sa intru pe TPU, eram total sanatos tun din toate punctele de vedere, acum, cred ca sunt posedat de un diavol portocaliu. Viata mea este cu fundul in sus... cred ca asteapta sa intre ceva in el si eu cu siguranta il voi primi cu mare placere. Schimbarile sunt necesare, am inceput sa ma epilez peste tot. Ma simt implinit de cand am aflat ca sunt homosexual. Prosperitatea este cel mai important element in viata mea, de asta folosesc numai Trojan si Durex. Dragostea este numele meu, viata mea defineste dragostea love struck