| ateuNEGATIV a întrebat:

Pana la urma ce castigam ca stam pe TPU si ne exprimam opinile religioase sau nu? daca tot acelasi convingeri vom avea?

sper ca m-ati inteles ma refer ca cel care pune intrebarea va da fundita care i convine in cele mai multe cazurii crestin = crestin deci alte parerii sunt doar timp pierdut?

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

Fiecare crede si va crede cea ce vrea!

Pare ciudat dar fiecare om isi cauta prorpiul adevar!

Cum spui tu multi stam dejaba deoarece cel care pune intrebari va citi doar cea ce vrea din raspuns iar cel care da raspuns va citi doar ce vrea din intrebare!

Putini isi cei care vreau un raspuns cu adevarat si care il vor cauta aici!

Pace tie happy

13 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Macar ni se largeste orizontul cunoasterii duhovnicesti si tot este un lucru bun.

| ateuNEGATIV explică (pentru EmaS):

Crestinii cu crestinii versus ateii cu ateii dar nu cred ca crestini devin mai buni din contra mai rai

| EmaS a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Este discutabil de la o persoana la alta.Fiecare in dreptul lui.

| mihaibrasov a răspuns:

Ne ajuta la orgoliu, altceva nu cred ca avem de castigat...

| ateuNEGATIV explică (pentru mihaibrasov):

Foarte interesant cea ce ai spus de fapt multe pers intra din orgoliu pe net uni au si viata virtuala

| seagate a răspuns:

Unii de exemplu invata gramatica.

| Zazu a răspuns:

Ai dreptate.Eu zic sa le cerem bani adminilor pentru timpul pierdut. Funda?
laughing

| YumeHime0 a răspuns:

Pentru cei care stiu sa accepte orice opinie fara insulte si certuri, nu este timp pierdut. Pe mine TPU chiar m-a ajutat. E bine sa vezi cum gandesc alti oameni in privinta religiei, sa compari convingerile lor cu ale tale, iti poti face o idee mai ampla. Deja stiu cat il duce mintea pe fiecare de aici si cat poate sa accepte, asa ca ma feresc sa le raspund celor care cauta doar scandal cu cei mai putin indoctrinati.

| ateuNEGATIV explică (pentru YumeHime0):

Tu esti emas?

| YumeHime0 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

NU laughing Am scris clar "fara S" pentru a nu ma confunda oamenii cu ea. Sunt alta Ema.

Esti opusa ei sa inteleg?

| YumeHime0 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Nu, sunt doar alta Ema. Nu am nimic cu ea. Dupa cum am spus, accept orice parere atata timp cat nu ma injuri sau ma numesti "satanista". EmaS e o doamna respectabila care respecta la randul ei pe toata lumea, deci nu am nimic impotriva ei.

Eu sunt ateu fii fara griji, m-am referit ca am vazut ca ai o gandire diferita de a ei