Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 1 Mai 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Salut. Am nevoie de un Psihiatru in Prahova daca stiti pe cineva care chiar vrea sa te ajute si nu doar sa te faca de bani???? de un an am Anxietate gravă???? dupa un atac de panica a inceput tot si de...? (mai mult)
Mia întârziat menstruația 3 zile dar azi a 3 a zii ma doare capul, pe sub burta ( partea cu ovarele) și spatele. O fii vreo dereglare hormonala? Sa mai imtamplat la cineva?
Pot fuma dupa 3 ore de la extracția unei măsele măcar o țigara doua?
Se poate dona sânge mâine sau e închis?
Salut, am și eu o problemă deci de 5 zile nu pot să dorm adică dorm pe reprize mici am fost la doctor și mi- a zis că am o mică asistate, și seară când vreau să dorm mă ia cu transpirați și...? (mai mult)
Bună De ce la unii de la anxietate le tremura capul și la alții nu? Din ce cauza îți tremura capul de la anxietate? Cei cu simptome de tremur al corpului cauzat de anxietate asa- i ca, chiar dacă...? (mai mult)
Dacă am câteva măsele cariate, pot intra la armată?
Bună! Ce părere aveți de injecțiile PRP pentru scalp? Aș vrea să știu dacă sunt persoane care au făcut și dacă au avut rezultate. Mă gândesc să le încep dar chiar aș vrea să și facă ...? (mai mult)
Salutare! Acum 3 saptamani am fost la dentist sa imi refac o plomba facuta acum vreo 3 4 ani pentru ca mi- a crapat. De atunci ma doare respectiva masea daca mananc ceva tare pe ea ( in rest nu ma doare...? (mai mult)
Acum câteva minute cam jumătate de oră mă jucam cu o capsulă ariel și s- a spart și mi- a sărit detergent din ea în ochi. M- am clătit cu apă, acum sunt, , OK", văd, , OK" dar mă ustură...? (mai mult)
Buna. Astazi in timpul unui meci mi- am luat o lovitura sub centura destul de urâtă Pe moment, nu am simtit nimic, insa acum am observat câteva pete de sânge pe lenjeria intima si menstruatie sunt...? (mai mult)
În timp ce îmi luam pantalonii pe mine m- am lovit din greșeală cu pumnul în partea stânga a abdomenului în partea de jos, spre ovare. De atunci simt când mă mișc o durere în zona aceea, dar...? (mai mult)
Buna, îmi ghiorțăie stomacul mereuuu, chiar daca imi este foame sau nu, ce sa fac? Mă deranjează foarte rau, nu am dureri de burta sau altceva, totul e ok la corpul meu, exista pastile pentru...? (mai mult)
Sfaturi pentru a creste masa corporala? Am 1, 78 m înălțime și doar 56 kg ( știu ca e foarte puțin, însă sunt perfect sănătos, mereu am fost foarte slab). Ideea este ca vreau sa fac o schimbare...? (mai mult)
Bună tuturor! După o răceală, am rămas cu un zgomot constant în urechea dreaptă. Am făcut timpanogramă și mi s- a spus că am lichid în spatele timpanului. Observ că zgomotul dispare complet...? (mai mult)
Care- i diferența dintre diabet și prediabet? La prediabet am totuși voie să b dulce? Dar la diabet? Concret ce se întâmplă dacă ești diabetic și consumi spre exemplu o ciocolată Milka ...? (mai mult)
Pot lua Arlevert pentru vertij în timp ce urmez tratament cu antibiotic?
Buna ziua, de cateva luni mi- au aparut hemoroizi. Nu am nici un simptom, dar sunt un pic vizibili. M- am dat cu o crema, nu a dat rezultate. Am o alimentatie foarte sanatoasa si totusi nu dispar! ...? (mai mult)
Salut. Deci de aproximativ 3 săptămâni, a început într- o zi un spasm muscular, sau cum se numește, efectiv tremurarea unui mușchi. Dar s- a oprit. Acum a început iar și fix cand vreau sa ...? (mai mult)
Am o sensibilitate/durere la nivelul labiilor, aproape de deschiderea vaginală. Ce poate cauza asta? Adică apăs și simt ceva o presiune/durere c
Am o întrebare, am luat o sticlă de suc Tymbark de portocale și mi se pare ca are gust ciudat m-am uitat la data de expirare dar nu înțeleg, scrie doar 8. 2025 7:11 Și jos L411191 RP1 G
Va salut vin și eu cu o intrebare, am fost diagnosticat cu balanita la spitalul regina Maria din București unde mi- au dat o crema care a fost bună Tridrem problema care era uneori când forțam sexul...? (mai mult)
Bună seara! Am 17 ani, locuiesc în comuna Glina, județul Ilfov, și am deficiențe de auz (port proteze auditive). Aș vrea să încep demersurile pentru a obține pensia de handicap, dar nu...? (mai mult)
Am luat 1050mg de serlift, ma simt doar un pic rau, ca o amețeala și o senzație de căldură, e normal?
Hristos a înviat! Credeți că joggingul poate preveni atacul cerebral?
Mama mea tușește fără oprire de 4 luni. Cunoașteți vreun remediu naturist pentru tuse? A incercat cam tot ce era pe piață.
După 3 zile de la cauterizarea la unghia mare de la picior a trebuit să ies undeva, nu am mers foarte mult pe jos și m- am încălțat în niște adidași foarte moi dar când am ajuns acasă m- a apucat...? (mai mult)
Pot muri de la o supradoză de Zalasta(5mg) și Convulex(150mg) sau rămân paralizat?
Am scos iaurtul din frigider aseară ca să se încălzească și să pot să îl beau dar între timp am adormit și am uitat să îl bag din nou în frigider. A rămas până dimineața scos afară ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă iau 700mg-1g de sertralina de-o dată dacă nu am mai luat de mult
Salutare, am si eu o intrebare ciudata. Doctorul mi- a recomandat metronidazol si Tavanic. Stiu ca au reacti adverse nasoale mai ales impreuna... Stie cineva daca este in regula, daca combin...? (mai mult)
Buna! Cum se intra in posesia unui card de sanatate? Din ce citisem pe site ul lor, din moment ce implinesti 18 ani si esti asigurat, ar trebui sa ti se emita automat un card si sa l primesti acasa prin...? (mai mult)
E normal ca la trei zile de la o cauterizare la o unghie încarnată când dau cu apă pe rană să mă doară?
De ce ma doare în zona pelvina cu 2-3 zile înainte de menstruaţie?
Buna. Am un câine Bichon și a avut o bășică roșie sub piele iar azi a spart-o și parca are puroi. Ce poate fi?
Salut am și eu problemă căt odata îmi bate inima mai tare, de la ce să fie și mă sperii adică mă agit și noapte nu pot dormi mi-e frică să dorm,
Oamenii labili psihic sunt cei mai predispuși sa comite crime? Sunt mai periculoși decât psihopați? Te poți vindeca de labilitate emoțională? Dacă da, cum?
Câte zile ar trebui să feresc de apă zona în care mi s- a efectuat o cauterizare? Medicul mi- a spus că pot da bandajul jos în timp ce îmi fac duș dar eu am ferit locul de apă a doua zi după ...? (mai mult)
Am dat cu violet de gentiana pe unghia operată de la picior și accidental m- am murdarit pe mâini. M- am spălat pe mâini de multe ori și degeaba, îmi miros mâinile a violet de gentiana. Are ceva...? (mai mult)
Am luat timp de o perioada de o luna lipox si nu m- a ajutat deloc mi- a dat organismul peste cap. Ce mi- ati recomanda sa fac deoarece tranzitul meu intestinal e neregulat si de cand am luat m- am ingrasat...? (mai mult)
Buna ziua cam cat costa o scoatere de masea in Constanța si daca stie cineva vreun stomatolog bun va rog sa imi recomandați
Deci… M- am lasat de fumat timp de 2 luni jumate aproape 3 si m- am simtit minunat astazi din pacate am cedat si am fumat 5 tigari cum ar veni am avut o scapare dupa ce am fumat mi- a parut extrem de...? (mai mult)
Salut, am aflat ca poți fi picat la medical la pompieri dacă ai varicocel. La deschiderea fișei medicale în județ nu mi s- a spus nimic despre acest lucru. Să mă operez până mă duc la Ploiești...? (mai mult)
Am dureri groaznice la degetul la care am avut intervenția la unghia încarnată. Este normal? Astăzi am avut intervenția, medicul mi- a spus că nu este cazul să iau antibiotic dar mă îngrijorează...? (mai mult)
Pot să beau cola dacă mi s-a făcut anestezie locală. Anestezia mi s-a făcut la unghia de la picior dar aș vrea să stiu dacă are vreun efect advers dacă beau Cola?
Miercuri si vineri sunt zile de post, iar marti si joi sunt zile in care se mananca prostii. De ce crezi sa se mananca prostii marti si joi?
Salut TPU, am 23 de ani iar de cativa ani nu mai am par pe picioare in unele zone si la gambe se vede f urat zici ca am picioare de pui de gaina in unele zone am par in altele nu, oare pentru ca am purtat...? (mai mult)
Buna seara, sunt femeie am 28 de ani si un copilas de 6 anisori, am relatie de 1 an.nu pot spune ca e cea mai roz relatie dar nici groaznica, de vreo 2 saptamani am aflat ca am HPV, pap bun fara modificari,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
haumau întreabă:
Puffs întreabă:
sabin89 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!