| PoneiuNostruPoneiuVostru a întrebat:

Am o nelamurire(de fapt nu am eu ci fratele meu mai mic) Este si el pe TPU si il cheama peace in heaven, El are 14 ani si nu are par pe picioare, el ar vrea sa va intrebe dar ii este rusine, Puteti sa-mi explicati pentru el de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SaveTheNature a răspuns:

In fiecare seara fratele meu mai mare ma epileaza.
Ne-am propus sa fim opusi unul altuia. In timp ce eu sunt curat, epilat, destept si frumos.
El a ales sa fie un paros murdar prost si urat.un adevarat gunoi. 5 degete avem la o mana si nu seamana intre ele.
Salut gunoi fratele meu!

Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| BlueR a răspuns:

Daca e vorba ca el nu are par pe picioare si colegii lui da, nu toti se dezvolta la fel, depinde de fiecare. Sa stea linistit ca o sa-i apara si lui. laughing

| Chio9 a răspuns:

Frate trimitel la mine ca il dau eu pe tot. e naspa sa ai par. Zi sa se bucure cat timp nu are.laughing

| nicolaiebalaie a răspuns (pentru Chio9):

Ca nu zici tu rau!

| Luci1988 a răspuns:

Buna masterjedigrand, sa ii spui la fratele tau mai mic sa nu se streseze daca nu are par pe picioare, este destula vreme pentru a-i creste parul pe picioare, sa stea linistit ca nu e doar el fara par pe picioare la varsta lui. happy

| stefancaionut a răspuns:

Nu are destul testosteron care ajuta la aparitia caracterelor secundare masculine.big grin