Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 15 Iunie 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Cum sa îmi dau seama dacă am ADHD ( deficienta de atenție și hiperactivitate disorder )? Sunt mulți care nu cred ca ADHD exista și chiar și medici de la noi iar mie nu prea îmi vine sa ma duc ...? (mai mult)
Cum aflu dacă sunt angajat?
Ce picaturi pot pune în ureche pentru durere? Ma doare urechea stanga când apăs pe ea și simt o presiune uneori în ureche. De la ce ar putea fi? Ce picaturi as putea sa folosesc pana ajung la doctor?...? (mai mult)
Bună! Aș dori niște sfaturi de a nu mă confrunta cu anumite probleme. Nu știu ce am sincer nici eu, dar am emoții mereu. Am avut o copilărie mai, , lipsita de afectiune" și prin școală eram...? (mai mult)
Mi a intrat o goanga în ochi, am încercat sa o scot cu șervețelul dar s- a băgat în lichidul ochiului și nu pot să o scot, nu iese. Ce pot să fac să iese singură? M- am spălat pe fața și...? (mai mult)
Bună dragilorrr! Vreau niște sfaturi de la voi, aș dori să- mi cumpăr un Air Fryer, doar că vreau să știu înainte dacă e mai sănătos să gătesc la el, eu fiind la dietă...cum vi se pare?...? (mai mult)
Cred ca mi- am rupt un neg în zona perciunilor, nu știu sigur dacă era neg sau coș dar astăzi când m- am uitat în oglindă am văzut ca acolo unde era coșul sau negul a rămas ca o coajă roșie...? (mai mult)
De la pancreatită, poți da în diabet?
Situație complicată! Sunt cu un picior în groapă, am anxietate, depresie majoră și urmez tratament de 3 săptămâni. Schimbări prea mari nu sunt de la tratament dar partea bună să zic din toată...? (mai mult)
Buna. Astazi am avut o zi de sparring. Colegul din greseala mi- a prins un low kick in tibie. Pe moment chiar nu am avut probleme si aproape ca nu am simtit. Acum, ajunsa acasa, am observat ca am o ...? (mai mult)
Mi- a apărut ca o pată roșie la subratul drept și mă mănâncă destul de rău, folosesc cremă Clotrimazol dar degeaba, nu îmi trece mâncărimea, ce altceva aș putea folosi? Ce este acea pată?...? (mai mult)
De ce viata nu are sens? Ce sa fac daca nu ma pot conforma cu lumea? Am incercat de catva ani sa ma conformez, sa pot lucra full time la un loc de munca si nu rezist mai mult de 3- 4 luni. Maxim-...? (mai mult)
Va salut, Barbat, 26 ani. Am urmat de curand un tratament in care am fost diagnosticat cu Enterococcus spp. Dupa tratament, simptomele s- au ameliorat cu mult dar nu definitiv. De la o saptamana...? (mai mult)
Astăzi am avut pe parcursul zilei înțepături în partea dreaptă a abdomenului sub coaste, nu le simt constant dar mă doare destul de rău. De la ce poate fi?
Cat durează recuperea după o operație de peritonita?
Bună ziua! În urmă cu 18 zile am născut prin cezariana, scurgerile de sânge au fost normale în prima săptămână, chiar la sfârșitul ei am avut doar un mucus galbui( care a ținut vreo 4 zile)....? (mai mult)
Bună! Am început să iau anticoncepționalele Yasmin si dupa ce le iau am o stare de greață. Ce aș putea să fac să nu mai am starea de greață?
Bună fetelor! Tocmai ce am aflat ca sunt însărcinată în 6 săptămâni, ce trebuie să știu despre tot ce urmează? Corpul meu, bebe ce trebuie să îmi cumpăr cum trebuie să procedez ce am voie...? (mai mult)
Salut! Am observat că de ceva vreme am niște punctulețe mici mici rosii pe piele. Am auzit de la unele persoane cum ca s- ar face de la soare (nu stiu daca e adevarat sau nu). Niciodată nu și- au ...? (mai mult)
Bună, sunt pe tratamemt cu roaccutan, oare are ceva dacă întrerup tratamentul pentru o săptămână și după îl reiau? Urgent!
Buna seara! Este normal ca medicul de familie sa refuze sa elibereze doua trimiteri la specialitati diferite, intr o luna, la un pacient oncologic? Tatal meu a luat trimitere luna aceasta la orl( operat...? (mai mult)
Bună,am 15 ani și vreau să-mi pun un implant dentar sau o punte dentară și nu știu dacă e posibil.Ce se poate pune dacă nu este posibil?
Bună seara, exista șanse ca la 16 ani sa am hernie de disc? Am o durere de spate groaznica mai sus de nada curului
Cine a avut nota 8 la nastere si 3kg este cu probleme?
Bună, ce se poate întâmpla dacă îi intra la o femeie însărcinată un sarpe în burta?
Dacă am coloana strâmbă se poate face ceva sa o îndrept?
Uneori sunt agitat, mai am perioade de stres, de ce uneori cand pun capul pe perna sa dorm parca ma sufoc si ma trezesc brusc? Este normal cand stau cu urechea pe perna sa imi aud inima cum bate? Doar...? (mai mult)
Ce se intampla daca fix azi, 8 Iunie, am facut varicela, dar peste 2 zile incep examenele de BACALAUREAT?
Bună ziua, am 16 ani si am 1.85m și 60 kg.De la o vreme ma doare rau de tot spatele, adică merg la liceu, stau cocarjat acolo și când ajung acasă stau și la calculator.Ma doare pe la mijlocul...? (mai mult)
Buna ziua! Am 20 de ani si am fost diagnosticata de mica cu displazie de sold si scurtare de membru. Recent m- am decis sa fac operatia de protezare a soldului din cauza durerilor tot mai insuportabile....? (mai mult)
Senzație de luni bune de nod în gât și uscăciune? Analizele și controalele spun ca nu este nimic vizibil a fi problematic, decât doi noduli de dimensiuni mici pentru care trebuie un nou control...? (mai mult)
De ceva timp ma doare foarte tare urechea stânga, mă doare când ating partea din spate a urechii unde am gaura cercelului, și chiar și când nu pun mâna pe ureche tot simt o sensibilitate în acea...? (mai mult)
E sanatos sa renunti complet la carbohidrati procesati cum este moda acum? E sustenabil sa nu mananci deloc paine/orez/cartofi de exemplu? Prin sustenabil ma refer in primul rand la senzatia de...? (mai mult)
Este limonada sanatoasa in magazine? Daca da, care?
Ce remedii naturiste/naturale sunt eficiente in tratarea neuropatiei periferice? Mulțumesc
Simt ca niște intepaturi în gât dar in exterior, așa din senin. De la ce ar putea fi?
Hei! Am o întrebare și poate că cineva a mai trecut prin ceva asemănător. De câteva luni simt o stare ciudată care mă apasă constant. E ca o tristețe fără un motiv clar, ceva greu de explicat....? (mai mult)
Buna dimineata. Pentru ca forumul medical are probleme, am ajuns aici in speranta ca cineva ma pote ajuta. E stiut ca scrisul unui medic trebuie "tradus", interpretat, ghicit. Asa ca am sa va scriu...? (mai mult)
De ceva timp nu mai pot sa suport fumul de țigară chiar dacă nu am fumat niciodată dar când stau pe lângă fumători și simt mirosul îmi vine sa tușesc și îmi este rău, iar înainte nu se ...? (mai mult)
Am băut într- o noapte mai multe căni cu cafea și am făcut supradoza ma simțeam extrem de rau am ajuns în perfuzie în spital dar de atunci am rămas cu o slăbiciune în corp adica nu stiu poate...? (mai mult)
O sa mai trebuiasca sa stam iar in casa apare covid iar sau alt virus acum? Ceva dovezi?
Bună ziua/ Eu am fost diagnosticat cu lombosciatica hiperalgica acum câțiva ani, dar de o vreme simt o durere mare câteodată și în mijlocul coloanei. Ce ar putea fi? ChatGBT mi- a spus ca ar ...? (mai mult)
Mi- a venit menstruația pe 03/05/2025 și după socoteala mea la 28 zile trebuia să- mi vina pe 30/05/2025 și încă nu mi- a venit. Întârziere de 6 zile. Aseară m- a durut burta spre ovare stânga...? (mai mult)
Bună TPU, am și eu o întrebare, eu am aflat recent ca am nisip la rinichi, iar medicul a prescris rețeta să iau urisan renal, pot avea secreții maroni din cauza asta, secreția nu este persistentă...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, de 2 ani de zile mă confrunt cu o insomnie cronică, oboseală excesivă, epuizare concentrare, randament scăzut. Am încercat toate alternativele naturiste, medicament ...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o problemă, ieri am fost la urgențe și mi- a pus perfuzie dar pentru că în mana stângă nu putea sau nu găsea venea mi- a băgat- o în mana dreapta. Dar acum în mana stângă...? (mai mult)
Ma simt de cateva luni ciudat. Am simptome precum: lipsa de motivatie, uitat in gol, ganduri ciudate care nu imi dau pace, unele foarte repetitive cand fac anumite actiuni (deschid usa de ex), parca...? (mai mult)
Dacă stau în fața tot mi-e rău, mai este când mi0e rău așa nu vomit și aș vrea să merg cu taxi în fiecare lună, numa dus, îmi trece raul de mașina până dau de permis?
Am fost pentru o intervenție la unghia încarnată, doctorul mi- a cauterizat pe marginea unghiei, totul a fost ok, am urmat indicațiile doctorului care mi- a spus să îmi pun pansament timp de o lună...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
laudima22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput