| Lola_6438 a întrebat:

am 15 ani si am la inchieietura ambelor picioare niste semne mov, niste linii curbate mai exact. Sunt astea capilare dilatate, nu? Dar am inteles ca apar la varsta de 30-40 de ani.straight face ce sa fac, este normal? Oare are legatura ca am inceput sa merg la sala? Chiar nu stiu de ce mi-au aparut, si vad ca se accentueaza mai tare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Oanny a răspuns:

Pai, ai putea sa folosesti crema pentru asa ceva.Cred ca unguentul cu galbenele te-ar putea ajuta si verisoara mea foloseste o crema chiar buna. Ea are vergeturi din cauza ca s-a ingrasat deodata si foloseste crema Supliform de la Hofigal. Poti gasi la plafar si... http://www.comanda-online.ro/......135521.htm uite asa arata. E buna pentru celulita dar si pentru vergeturi, sper sa te fi ajutat sau ai putea sa te duci la medic? Sper ca te-am ajutat, succes:*

5 răspunsuri:
| Oanny a răspuns:

Cred ca stiu despre ce vorbesti probabil vergeruri? Stiu ca ele sunt provocate cand iti crapa pielea.Ai inceput sa faci muschi deodata? Este totusi ceva normal.

| Ramona_5995 a răspuns:

Si eu am cateva, pe picioare jos. happy
De la stat in picioare sunt la mine :d.

| Lola_6438 explică:

Nu stiu exact ce sunt.Si am mers la aerobic mai exact. big grin si ceva bicicleta. Oricum, pot sa fac ceva sa scap de ele? Totusi am 15 ani, raman de pe-acum cu astea?

| Lola_6438 explică:

Da, da. maine.rolling on the floor

| j a răspuns:

O sa mori ca incep sa ti se sparga venele