Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
01 Sep
SATI 235.226AFISARI
66.884VIZITE
57.716V. UNICI
(30 Noiembrie 2009 )
dinulya intreaba:

Buna happy am avut un herpes(bucal) . si deci l-am tratat. insa a ramas o mica cicatrice(pe buza de sus). stiti vreun remediu in contra acestuia?

Pupici:*

Ai un raspuns pentru dinulya?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
  • 4 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • Raspuns anonim:
    raspuns ales
    Crema de galbenele are efect cicatrizant,se gaseste in magazinele cu ceaiuri si prod. naturiste.sau comprese cu ceaiuri de plante(musetel+galbenele+coada calului+urzica frunze).e bine sa iti faci un mic masaj seara si dimi,cand te vei da cu crema ta de fata,asta duce la imbunatatirea circulatiei in zona si la regenerarea tesutului.poti pune o masca pe buze cu laptisor matca+miere+polen.asta-i buna si la gust!
  • (30 Noiembrie 2009 16:17 )
    mumoasa a răspuns:
    Se gasesc in farmaci niste plasturi pentru asa cevahappy Intreaba-o o farmacistabig grin Sigur v-a sti despre ce e vorbawinking

Si crema de galbenele sau de aloe vera te poate ajutawinking
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    2
    0
  • (30 Noiembrie 2009 17:04 )
    diana a răspuns:
    In stadiul asta nu stiu ce ai putea folosi, dar daca pe viitor mai ai aceasta problema incearca nidoflor. e un unguent de la farmacie.sfat ca pe viitor sa nu mai faci(eu am apelat la dermatolog pentru am avut 2 in decurs de 1 luna si mi-a zis sa fac asa) sa nu "suferi" de sete, sa nu-ti fie sau sa-ti "faci" singura greata de anumite lucruri/mancaruri.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    2
    0
  • (30 Noiembrie 2009 18:23 )
    Raspuns anonim:
    Bună.

Propolisul te poate scăpa de cicatrice! Se găsește la Plafar (centru de ceaiuri).

Pa, pa.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    2
    0