| Matias_Mihaita_1996 a întrebat:

Am niste probleme foarte mari de când a murit străbunica si bunicul meu. Într-o seară a murit străbunica mea. Era prin August, 13, a murit dimineața pe la ora 3 respectiv 4, eu am fost in cameră cu ea atunci. Nu am știut că moare, toată noaptea nu am dormit, tot se văicărea că o doare prin burtă si după câteva minute s-a liniștit. Atunci am crezut că doarme dar nu a fost așa pentru că ea murise. Eu nu am știut că a murit, am crezut că doarme, dar atunci când si-a dat sufletul am auzit pocnituri in perete si cum ar fugi cineva prin podul casei. Eu nu am știut ce e, am crezut că e vreo pisică prin pod așa am gândit dar nu am știut de pocnituri, de ele am rămas șocat și după am adormit și dimineața când m-am trezit am găsit-o pe străbunica moartă. Atunci am zis că de la ea o fi duhul ei sau ceva. Atunci nu am avut nimic probleme cu sănătatea. I-am făcut pomene la 3 zile, la 6 săptămâni, la 6 luni si la un an. La un an a murit bunicul după ea si el a fost treaz in noaptea când a murit străbunica ca mine. Tot așa si lui i-am făcut pomene la 3 zile, la 6 săptămâni, la 6 luni si la un an. La un an după moartea bunicului m-am îmbolnăvit, eu nu mai pot respira de atunci pe nas normal si pe gură pot dar nu așa bine. Am fost pe la doctori, am făcut raze la plămâni de mai multe ori dar niciodată nu mi-a găsit nimic, a zis că e bine.Si alte analize am făcut dar nimic nu mi-au aflat. Mă doare fruntea îngrozitor si capul, am observat că dacă mă enervez pâlpâie becul in cameră sau dacă mă enervez pușcă sau se arde. Am întrebat un bioenergoterapeut si mi-a zis că am migrene si energii negative la coloana vertebrală dar din cauză că nu am bani a zis că nu mă ajută si am rămas așa in fiecare zi cu chinurile astea pe mine. Ajutati-mă careva vă rog din sufletul meu nu stiu la cine să apelez sunt băiat sărac și orfan, părinții s-au despărțit si au plecat amândoi, tata s-a însurat iar mama a plecat si ea cu unul si m-au lăsat cu bunica si fratele mai mic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

1. Problema durerilor de cap si de respiratie vine de la enervarile tale.
Invata sa ramai calm, in orice situatie. Cu enervare doar iti faci rau.

2. Energoterapeutul nu se pricepe la electricitate, doar sa-ti ia banii.
Cheama un electrician, sa repare instalatia electrica de la becuri!
Dupa reparatie nu vor mai palpai, nu se vor arde "cand te enervezi". big grin

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-ar prinde foarte bine o munca fizica care ti-ar indeparta energia negativa si ti-ar dispare si migrenele.
Daca stai la curte, pune mana si sapa in curte, fa ceva prin gradina, ori ia-te de un sport si munceste serios, ca nu-i de gluma, dar dispar migrenele imediat.
Nu pusca nimic in casa, poate vantul cand este furtuna.
Mortii nu se intorc de pe lumea cealalta, deci, stai fara grija ca nu vine nimeni de pe lumea cealalta, sa te ia!
Cand ii visezi, mergi la cimitir si aprinde-le cate 1 lumanare si vei vedea ca nu-i mai visezi.

| doctorandus a răspuns:

Bioenergoterapeut=escroc, mai bine ca nu i-ai dat banii.

| Donsavas a răspuns:

Salut. Foloseste banii si mergi la un psihiatru. De fapt,discuta cu medicul școlar,consilierul psihologic de la scoala ta sau cu medicul tau de familie. Iti va da o trimitere către psihiatrie. Dacă ești minor,mergi la pediatrie. Apelezi la un psihiatru care te consulta gratuit cu trimitere. Tratamentul nu te costa, fiind asigurat. Iti va da niste pastile sa porti adormi cand nu reușești si nu provoacă dependenta, intru cat medicul va stabili medicatia potrivita. Bolile nervoase sunt fizice, nu sufletesti si se trateaza. Mergi la medic, esti nervos si acesta te va ajuta sa te vindeci de nevroza sau psihoza ta. A se intelege ca te credem însă nu ti ar face niciun bine sa te stresezi mai tare.

| Bunica69 a răspuns:

Ai internet, incearca sa te documentezi, iti recomand sa cauti despre energie si meditatie.