| GumitzaXD a întrebat:

e vreo problema daca iti vine ciclul la 9 ani e vreo problmea, am o prietena careia i-a venit si are 9 ani face 10 pe 24 martie si pe la 11 noaptea, alaltaieri i-a venit deci e vreo problema? eu cred ca e prea dezvoltata ca... e mai inalta decat minebatting eyelashes si. e cea mai buna prietena si + nu stie de site-ul asta asa ca.deci acum as vrea sa raspunda fete (in special)serioase (care stiu)sau chiar Brigaela, ea se pricepe, deci.va rog spuneti-mi! de ce la 9 ani are asa ceva inainte de ziua ei cu 1 luna? sau. FUNDA+VOT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este nici o problema, desi e cam devreme. Nu are nici o smenificatie faptul ca este inainte cu o luna de ziua ei, este o coincidenta si atat.

9 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Si care e problema ca i-a venit ciclul la 11 noaptea!? Si nu cumva tie iti este ciuda ca ei i-a venit si tie nu?! O sa iti vina si tie, ai rabdare! Nu este nici o regula batuta in cuie cu vremea cand unei fete ii vine ciclul si este trecuta in randul femeilor (teoretic). Este pur si simplu o chestie de glande, de metabolism si de Mama Natura! La unele le vine mai devreme, la altele mai tarziu. Indiferent ca e ziua lor sau nu peste o luna!

| GumitzaXD explică:

Mama ei stie i-a spus deci...eu intrebam de curiozitate! si sa ii spun si eiwinking

| JustMeBăi a răspuns:

Mie mi-a venit la -4 ani.

| cryssa a răspuns:

Fiecare fata se maturizeaza in ritmul eiwinking
daca i-a venit la 10 ani nu inseamna ca e ceva in neregula. este doar mai dezvoltata. nu toti suntem la fel. nu este o regula sa iti vina la 13-14 ani si atat! unor fete nu le vine pana la 17thinking
spune-i sa nu-si faca grijiwinking

| pinkystyleツ a răspuns:

Nu este o problema ca i-a venit ciclul de la 9 ani.Si eu am fost exact la fel.

| butterfly_1430 a răspuns:

Probabil ca nu e nicio problema, prietena ta dupa cum ai spus e mai dezvoltata si de aceeathinking sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun lucru e ca prietena ta sa vorbeasca cu mama ei... este ceva normal si nu trebuie sa-i fie rusine happy

| ßhåååå a răspuns:

Nu sa stii ca nu este nici o problema am si eu o colega in clasa careia i-a venit in clasa a 4-a. deci sa stea calmawinking

| CяysƧ a răspuns:

Mai si pe mine pa sacaie intrebarea asta si eu am patit la fel ca prietena ta si mi-a spus o fata ca daca imi vine de la 9 ani pot sa fac cancer?crying e adevarat?