Nu este nici o problema, desi e cam devreme. Nu are nici o smenificatie faptul ca este inainte cu o luna de ziua ei, este o coincidenta si atat.
Si care e problema ca i-a venit ciclul la 11 noaptea!? Si nu cumva tie iti este ciuda ca ei i-a venit si tie nu?! O sa iti vina si tie, ai rabdare! Nu este nici o regula batuta in cuie cu vremea cand unei fete ii vine ciclul si este trecuta in randul femeilor (teoretic). Este pur si simplu o chestie de glande, de metabolism si de Mama Natura! La unele le vine mai devreme, la altele mai tarziu. Indiferent ca e ziua lor sau nu peste o luna!
Fiecare fata se maturizeaza in ritmul ei
daca i-a venit la 10 ani nu inseamna ca e ceva in neregula. este doar mai dezvoltata. nu toti suntem la fel. nu este o regula sa iti vina la 13-14 ani si atat! unor fete nu le vine pana la 17
spune-i sa nu-si faca griji
Nu este o problema ca i-a venit ciclul de la 9 ani.Si eu am fost exact la fel.
Probabil ca nu e nicio problema, prietena ta dupa cum ai spus e mai dezvoltata si de aceea sper ca te-am ajutat
Nu sa stii ca nu este nici o problema am si eu o colega in clasa careia i-a venit in clasa a 4-a. deci sa stea calma
Mai si pe mine pa sacaie intrebarea asta si eu am patit la fel ca prietena ta si mi-a spus o fata ca daca imi vine de la 9 ani pot sa fac cancer? e adevarat?