TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sănătate

Sănătate

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
în 19 Aprilie 2022 | TPU.ro întreabă:

CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?

48
Răspunde Raportează
Elelena65
acum 13 ore | Elelena65 întreabă:

După ce am stat cu spatele rezemat de spatatul scaunului am simțit o durere puternică când aveam partea stânga a spatelui rezemat destul de puternic de spătar și a început să mă doară în zona...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
GamingSoloInRetea
acum 20 ore | GamingSoloInRetea întreabă:

Dacă va mai reveni covid 19 ar trebui băgate vaccinurile covid in schema obligatorie a copiilor pentru vaccinare alături de celelalte vaccinul de rujeola și bojar?

1
Răspunde Raportează
tonyc7
acum 20 ore | tonyc7 întreabă:

Daca obisnuiesti sa alergi in parc o data la 3 zile si sa ridici zilnic gantere sau haltere (dar fara prea mult efort) si sa te plimbi zilnic pe bicicleta, pot fi prevenite viitoare posibile probleme ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
XxBlueRosexX
acum 22 ore | XxBlueRosexX întreabă:

Bună ziua aseară după ce ieșisem din duș am văzut că mi s- a facut un furuncul la subraț care e roșu și când apăs ma doare, am dat cu un unguent de coșuri dar nu a avut nici un efect, nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
roxy23842
în 3 Septembrie | roxy23842 întreabă:

Mi s-a încarnat unghia de la degetul mic la mana si ma doare, ce pot face?

6
Răspunde Raportează
Anisoara4
în 2 Septembrie | Anisoara4 întreabă:

Cum scap ușor de herpesul de la buza?

6
Răspunde Raportează
Elelena65
în 2 Septembrie | Elelena65 întreabă:

Mi a venit menstruația la 19 zile de când mi- a venit luna trecută. Este prima data când pățesc așa ceva. Iar de doua zile am dureri de cap, nu știu dacă are legătură cu asta. De obicei mă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mihaela2023
în 2 Septembrie | Mihaela2023 întreabă:

Mi- a venit menstruația când aveam 12 ani şi încă de atunci am sesizat ca sângele meu miroase urât când sunt pe ciclu fac duş de 2 ori pe zi da sângele meu miroase foarte urat. Când eram la ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonymous39045
în 1 Septembrie | Anonymous39045 întreabă:

Bună ziua, aș dori și eu un sfat am născut de 6 luni și m- am schimbat total am pierdut 25 de kg cele pe care le luasem în sarcină destul de repede zic eu și mi- am pierdut apetitu pentru mâncare...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Maria1609
în 1 Septembrie | Maria1609 întreabă:

Este normal sa am extrasistole la 15 ani? ( Opriri de inima de cateva secunde pentru cine nu stie )

11
Răspunde Raportează
Ion1989
în 31 August | Ion1989 întreabă:

De la 50 de ani in sus, 60, 70, 80, 90, 100, sunt cei mai rai ani? Adica in sensul ca incepand de la 50 de ani, esti batran, te lasa si puterile, esti mai vulnerabil la boli, ai risc mult mai mare...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Elelena65
în 31 August | Elelena65 întreabă:

Am observat că am niște pete galben-maroniu în zona cefei în partea stânga și mi se cojește pielea în zona aceea și mă și doare când mă pieptăn. Ce ar putea să fie acele pete?

4
Răspunde Raportează
___Enzo
în 31 August | ___Enzo întreabă:

Poți sa scapi de gândurile de a-ți face rău fără medicamente? Urăsc medicamentele, doar pe cele din plante și uleiurile esențiale le ador!

5
Răspunde Raportează
Alexandru7890
în 30 August | Alexandru7890 întreabă:

Hello.Daca am scolioza de 21 grade in zona lombară e normal sa ma doare uneori si piciorul? Când misc din coloana trazneste si ma doare și piciorul pulpa asa.Am 16 ani

6
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 30 August | Sawarekh întreabă:

Da ce boala credeti ca sufar? De ani buni, am niste probleme grave desii traiesc cu aceste probleme, m- am obisnuit cu ele. Ating clanta sau orice alt obiect, ma spal pe maini, cade ceva pe jos...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihaibbb
în 30 August | Mihaibbb întreabă:

Exista ceva lotiune sau sampon pentru par grizonat barbati, sa-l faca un pic mai inchis, nu doresc vopsea de par

8
Răspunde Raportează
Anonimu7384
în 29 August | Anonimu7384 întreabă:

Oare când ar fi un moment potrivit pentru a face o operație de circumcizie, că amu nu mai am când?

4
Răspunde Raportează
MocanuGabriel
în 29 August | MocanuGabriel întreabă:

Salutare tuturor.va rog sa îmi spuneți unde aș găsi un ajutor pentru o persoană cu handicap grad 1.as vrea să cumpăr un medicament pentru cancer de ficat în valoare de 1450 lei (mico digest).am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ArminRadu
în 29 August | ArminRadu întreabă:

Salutare! Întâmpin și eu o problemă, nu am ajuns inca la medic, dar poate sa.a mai confruntat cineva. De ceva timp, am o durere de picioare dimineață când mă trezesc. E o senzație de picioare...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Vladescape
în 28 August | Vladescape întreabă:

Salut, acum 2 saptamani la o petrecere pe 9 august am făcut skandenberg cu o persoana mult mai puternica decat mine si mi- a pocnit cotul. M- a durut primele zile si aveam forta in brat destul de slabita,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Elelena65
în 27 August | Elelena65 întreabă:

Dacă mă doare foarte tare o masea dar doar când mănânc, înseamnă că are nervul afectat sau nu neapărat? Durerea este atât de puternică încât nu pot să mestec pe partea cu măseaua

3
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 27 August | UnchiulRamiz întreabă:

Medlife face analize pentru testoteron?

5
Răspunde Raportează
ReignForest
în 27 August | ReignForest întreabă:

Cum este cu aparat dentar? Am fost la dentist și mi s-a spus că imi trebuie și nu stiu cum este. Doare? Intra mâncare la aparat? cât îl țin? Rog seriozitate.

9
Răspunde Raportează
Anonimaanonima6789
în 27 August | Anonimaanonima6789 întreabă:

Ieri m- a durut puțin spatele, nu am făcut efort sau ceva doar că cu o zi înainte am ridicat aspiratorul să- l bag în cameră să dau cu el pentru că îl țin în curte. Eu am de câteva săptămâni...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
luky63
în 27 August | luky63 întreabă:

Bună ziua. Știe cineva unde se pot face gratuit ședințe de fizioterapie și kinetoterapie în București? Mai precis acoperite prin casa de asigurări de sănătate București. Sunt pensionar și nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GEORGIANA3489
în 27 August | GEORGIANA3489 întreabă:

Buna dimineața, am cumparat niste pastile "Bactolift urinar" si avea recenzii bune. Spune ca e bun de infectie urinara.Nu am avut curajul sa le incep momentan deoarece imi este frica sa nu imi afecteze...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Anonimu7384
în 27 August | Anonimu7384 întreabă:

Eu am 15 ani și când eram mai mic am incercat sa îmi decalotez penisul cu totul și nu a mers, numa forte puțin aproape deloc, după iarăși câțiva ani am reușit la jumate și iar după ceva ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Elelena65
în 26 August | Elelena65 întreabă:

Maine am programare la stomatologie și mai mult ca sigur trebuie să îmi facă anestezie pentru că am o carie la o masea. Imi este teamă să nu fac șoc anafilactic, deoarece am avut niște probleme...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimaanonima6789
în 26 August | Anonimaanonima6789 întreabă:

Am 4 cari mici pe 4 măsele de jos sunt puncte mici pe ele negre de la carie am 16 ani și sunt fată.Ce pot face să nu se extindă?(PS:Nu vreau la dentist pentru că îmi e frică )

4
Răspunde Raportează
Mariaionela98
în 26 August | Mariaionela98 întreabă:

Bună seara, am și eu o întrebare, vă rog frumos, dacă mă poate ajuta cineva. Cu 14 zile în urmă am avut menstruația normal acum câteva ore am observat sângerări vaginale ușoare de culoare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Twister09
în 26 August | Twister09 întreabă:

Salut, de ce când beau o bere ma doare în spatele capului?

6
Răspunde Raportează
tonyc7
în 25 August | tonyc7 întreabă:

Înafară de infecția cu virusul West Nile și malarie, care sunt boli rare în țara noastră, ciupitura de țânțar poate transmite și alte virusuri/boli mult mai răspândite? Cum ar fi virusurile...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anonimaanonima6789
în 25 August | Anonimaanonima6789 întreabă:

Sunt fată am 16 ani am mai zis în întrebările anterioare (1 întrebare a fost ștearsă de TPU )că am postura incorectă stau cu capul în față și cu spatele puțin cocoșat, și mă doare uneori...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ochialbastri99999999
în 25 August | Ochialbastri99999999 întreabă:

Bună.Pansamentele hidrocoll se pot refolosii după ce îl desfaci?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 August |

Bună, am 24 de ani și nu mi- a venit ciclul. Eu am menstruația neregulata și s- a întâmplatsa îmi întârzie sau chiar sa nu îmi vina deloc. Dar acum nu mi- a mai venit de 4 luni, ce sa fac? ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
tonyc7
în 25 August | tonyc7 întreabă:

Daca esti singura persoana nevaccinata intr- o camera cu mai multe persoane despre care stii sigur ca toate s- au vaccinat anti- Covid, si te- a ciupit un țânțar care înainte de asta a supt sânge...? (mai mult)

30
Răspunde Raportează
GamingSoloInRetea
în 25 August | GamingSoloInRetea întreabă:

De ce exista încă oameni care cred ca nu a existat niciodată covid- 19? Încă sunt oameni care afirma după 5 ani ca nu a existat niciodată virusul și ca de fapt toți oamenii din toată lumea au...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RaduDaria
în 25 August | RaduDaria întreabă:

Bună TPU. De 3 luni iau anticonceptionalele Yasmin și de când le-am început am o durere de sân constantă. A mai pățit cineva? Și ce aș putea face? Mulțumesc!

11
Răspunde Raportează
Ochialbastri99999999
în 24 August | Ochialbastri99999999 întreabă:

Buna.Intrebarea mea este pentru cei care au sau au avut ulcer varicos.Am un ulcer de 2cm la glezna, iar medicul mi- a recomandat pansament hidrocoll, sa imi dezinfectez rana de doua ori pe zi si sa schimb...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 24 August | Sawarekh întreabă:

Salut, am ramas cu palpitatii rar dar constante, de cand am luat niste suplimente "Tutta notte" care contine valeriana si melatonina. Ideea este ca de 2 saptamani nu imi mai trec, desii am renuntat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonimaanonima6789
în 24 August | Anonimaanonima6789 întreabă:

Sunt fată, am 16 ani, eu am o postură incorectă când stau pe telefon stau cu capul în față și când merg, merg la fel. Când stau pe scaun la fel și nu țin spatele drept, din cauza posturii...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
alexandru3107
în 24 August | alexandru3107 întreabă:

Buna seara tuturor! Cu stima si respect, cine stie si ma poate ajuta, cu o sursa de contact pentru un bun stomatolog din Constanta sau din Bucuresti? Cine cunoaste din ambele orase, e perfect....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
funnyCrocodile94
Întrebare recomandată în 23 August | funnyCrocodile94 întreabă:

Recomandari clinici de recuperare medicala Bucuresti Buna! De vreo 2 ani ma confrunt cu ceva discomfort in viata de zi cu zi din cauza problemelor cu coloana. Conform RMN- ului si evaluarilor medicilor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 August |

Am cateva luni de cand nu pot misca capul gatul decat putin. Nu pot deschide gura complet, la anumite miscari am simptome precum ameteala, stare de greata uneori, slabiciune, furnicaturi, uneori dificultati...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ion1989
în 23 August | Ion1989 întreabă:

In ziua de azi inca sunt oameni nascuti in 1930, mai sunt nascuti si inainte de 1920 dar mai rar sunt, de ce nimeni de pe pamantul asta nu a reusit sa traiasca 120 de ani? Dintre toti nimeni nu a ajuns...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Esther100
în 23 August | Esther100 întreabă:

Cum pot să îmi păstrez liniște sufletească și dacă îs furtuni în jurul meu? Sunt sensibilă și am fost rănită de multe ori, dar decat sa devin rece sau pasivă, mai mult m- au sensibilizat....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Al3xandra95
în 23 August | Al3xandra95 întreabă:

Hei, TPU, vorbeam cu o amică de naștere și copii și mi- a zis că și chiar dacă la început ar părea totul favorabil ca să naști natural, nu se știe ce va fi pe parcurs și deci tot rămâi...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Elelena65
în 22 August | Elelena65 întreabă:

Am stat cu capul aplecat câteva minute și cu mâna stânga intr- o poziție incomoda, și după a început să mă doară rău gatul în partea stânga și mâna stânga. Simțeam ca și cum m- ar ține...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonim6867344
în 22 August | Anonim6867344 întreabă:

Am o problema legat de penisul meu Inainte statea drept perfect, iar de cateva zile am observat o mica curbura pe partea stanga a penisului. Cand este sculata imi sta ridicata, dar nu mai sta drept...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 20 ore

tonyc7 întreabă:

Cum credeti ca se fac muschii cel mai rapid? Lucrand cu haltere sau cu gantere?
    26 răspunsuri
  • qgenius153
    trimisă acum 18 ore

qgenius153 întreabă:

Ati incercat vreodata sa vedeti cat va prinde masina?
    18 răspunsuri
  • Hamilton
    trimisă acum 14 ore

Hamilton întreabă:

Bun? TPU! mi poate recomanda cineva un film despre cum s? vorbesc cu un prieten n depresie consumnd pastile pe baza acestui fapt? Sau, cunoa?te cineva un film despre o poveste dintre doi prieteni/adolescen?i...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • razvand2001
    trimisă pe 3 Septembrie

razvand2001 întreabă:

Buna. Acum zece minute m-a sunat un numar de telefon romanesc de 5 ori la rand. Am refuzat apelurile de patru ori apoi acum 3 minute a sunat iar. Ce pot sa fac
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.793
  • Întrebări: 3.950.500
  • Răspunsuri: 17.635.698
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria religiilor

Istoria religiilor

Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.836 Adolescenţi
  • 55.486 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.636 Auto & Moto
  • 144.191 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.936 Carieră
  • 20.311 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.747 Conversaţii