Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2848228intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
30 Ian
SATI 329.006AFISARI
162.604VIZITE
143.362V. UNICI
24 Noiembrie 2009

Buna...este vreo problema daca iau vitamina K pentru oprirea ciclului menstrual? Adica ma poate afecta cu ceva mai tarziu? dar nu am ce face am prea mult timp ciclu menstrual si foarte mult, schimb 4 5 absorbante la zi.Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • Raspuns castigator
  24 Noiembrie 2009 15:23
  Raspuns anonim:

  Bună.
  Vitamina K se administrează numai la indicația strictă a medicului curant.
  Mergi la un medic ginecolog și îi explici ce se întâmplă cu tine.
  Oprirea bruscă a menstrei că așa vrei tu, este dăunătoare organismului. Acest sânge trebuie eliminat, nu să reintre în marea circulație sangvină.
  Se poate discuta de o hemoragie în cazul tău dacă se pierde mai mult de 80-100 ml la o menstră.
  Vitamina K se administrează în șoc hemoragic, accidentaților rutieri care prezintă pierderi masive de sânge, intervenții chirurgicale, nașterii, etc.
  Nu te juca cu această vitamină și lasă organismul să-și facă treaba de a elimina acest sânge în timpii lui, iar tu să fii atentă să te schimbi mereu să nu te murdărești.
  Pa, pa.

 • 5 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 24 Noiembrie 2009 15:54
  Brigaela a răspuns:
  Nu e bine, nu te va afecta mai tarziu, ci te poate afecta acum. Si, minimul de absorbante este 6 pe zi, tinand cont ca se schimba la maxim 4 ore. Deci tu schimbi sub minim, asa incat cred ca nu ai o hemoragie prea mare. Nu mai lua vitamina K, nu e fiziologic, mai bine fa sport si mananca multe fructe si legume proaspete.
 • 24 Noiembrie 2009 10:00
  KidoSmart a răspuns:
  Auzi eu cred ca mai bine te duci la un medic nu te lua dupa spusele tuturor
 • 24 Noiembrie 2009 10:22
  matchpoint a răspuns:
  Salut, nu e recomandat sa iei vitamina K fara recomandarea medicului pentru ca acesta vitamina contribuie la coagularea sangelui, si nu la reducerea volumului de sange eliminat in timpul menstruatiei. S-ar putea sa iti provoace cheaguri de sange prin vasele de sange, cere pot avea urmari grave:accidente cerebrale, infart miocardic,. Vitamina K se ia numai la recomandarea medicului si dupa ce de fac un set de anilize necesare determinarii timpului de coagulare a sangelui.Incearca tinctura de cretisoara dar cel mai bine e sa te duci la medic ginecolog pentru a determina cauza cauza care provoaca aceste disfunctii. Poate ca la tine asta e normal msi doar tie ti se pare ca menstruatie dureaza prea mult si elimini prea mult sange. Multa sanatate. Pa
 • 24 Noiembrie 2009 10:05
  babyangel a răspuns:
  Mergi la un medic. cea mai buna solutiewinking
 • 24 Noiembrie 2009 12:29
  zantedeschia a răspuns:
  Vezi ca iti distruge globulele rosii si o sa te alegi cu o anemie de toata frumusetea. Eu am ciclu 10-11 zile si curege ca pe Somes. Este cand imi ajunge in papuci. Ce sa facem daca asa suntem. Du-te la un ginecolog sa iti dea anticonceptionale, dar du-te nu lua ce ia vecina sau prietena.Succes