Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2881242intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
28 Mar
SATI 326.647AFISARI
160.818VIZITE
140.322V. UNICI

Care sunt cele mai tari antibiotice? ce parere aveti depre ZINNAT?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Zinat? e un nimic o prietena a luat pentru infectie urinara si klebsiella si totul a fost neschimbat la analize, nu a avut nici un efect.sunt mai multe grupe de antibiotice fiecare actioneaza pe anumite tulpini de germeni si pe altele nu decat daca sunt grupate mai multe antibiotice specifice germenilor sau virusilor respectivi si ca sa stii ce antibiotice sa iei trebuie sa stii ce ai sa faci o urocultura, exudat secretie ce o fi cu antibiograma sa stii la ce reactioneaza, asa ca nu iei antibiotic dupa ureche ca nu are efect decat daca se potriveste bolii respective.

 • 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Nu exista cel mai tare antibiotic. Antibioticele au spectru variabil si exista antibiotice care omoara un singur germen, dar pe ala nu-l omoara nimeni: de exemplu, meticilina distruge un stafilococ de spital rezistent la celelalte antibiotice. Zinnatul este un antibiotic din clasa cefalosorinelor, nici pe departe cea mai eficienta cefalosporina.
 • a răspuns:
  Sa vedem orale oxacilyna, injectabile gentamicina.
 • Raspuns anonim:
  Si Lekoklar este un foarete bun antibiotic adica eritromicina.
 • Raspuns anonim:
  Niciun antibiotic nu e bun.
 • Raspuns anonim:
  Bună.
  Cea mai tare combinație de antibiotic: Kanamicită cu Penicilină!
  Pa, pa.
 • Raspuns anonim:
  Nu exista " cel mai tare antibiotic " sau " cea mai tare combinatie " decat, poate, raportat la germenul caruia i se adreseaza! si nici macar, pentru ca depinde de varsta pacientului, de bolile asociate, de reactiile adverse care pot aparea in anumite conditii patologice...
  Doar o antibiograma iti poate spune la ce e CEL MAI sensibil germenul respectic, si atat!
  Daca dr. ti-a dat Zinnat ia-l si gata... daca nu te simti bine mergi la el si-o sa ti-l schimbe! Nu face tu combinatii prostesti luate de la te miri cine!