Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2848702intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
31 Ian
SATI 313.423AFISARI
154.245VIZITE
135.059V. UNICI
7 Martie 2009
Anonim intreaba:

Cat de periculos este un RMN? Care este nivelul de radiatii?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • Raspuns castigator
  8 Martie 2009 00:33
  andreutz a răspuns:

  Trebuia sa fac si eu un RMN... a facut un coleg de munca inaintea mea, si singurul "efect" a fost faptul ca a inceput sa ii cada parul...nu ff mult, dar vizibil...doctorul i-a zis ca este o reactie normala...asa ca mai bine te interesezi din timp, zic eu...

 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 7 Martie 2009 21:19
  Brigaela a răspuns:
  RMN-ul nu iradiaza, el nu functioneaza cu radiatii ci cu camp magnetic. Pana acum nu au fost descoperite reactii adverse periculoase ale acestei investigatii, dar, pacientii care au orice fel de metal in corp NU au voie sa faca RMN: plombe, pivoti metalici, proteze cardiace, tije, suruburi, placute in oase.
 • 9 Iunie 2010 07:45
  andreutz a răspuns:
  Da, sigur era RMN. Pe mine nu ma intereseaza ce spun doctorii sau ce spun altii din,, documentatii,,, eu v-am zis ce am avut de zis dintr-un caz real. Ramane la latitudinea voastra de a crede ce doriti.
 • 8 Iunie 2010 16:13
  Raspuns anonim:
  Andreutz...sigur eara la RMN? nu a fost cumva la CT? eu m-am documentat destul demult, si nu am reusit sa gasesc reactii adverse