Cantarul obisnuit arata greutatea totala a acestor tesuturi insa nu face o diferentiere intre ele, deci nu poate sa arate care este procentul de grasime din corp. Astfel, o persoana poate sa aiba o greutate mai mare decat este considerata normala, insa tesutul adipos sa nu fie in exces. Este exemplul clasic al culturistilor – un sportiv de 100 kg, dar cu 8-10% grasime, ar putea fi considerat supraponderal, daca s-ar face o apreciere folosind numai indicele de masa corporala sau tabelele greutate-inaltime. Sursa maraton.info.ro;
Nu trebuie sa ai un anumit nr. de kg fiindca se poate observa cu ochiul liber atunci cand esti sub sau supra ponderal.
Trebuie sa ai cel potin 35 kg. Depinde de inaltime daca ai 145 atunci cam 37 de kg. sora mea are o colega care e foarte slaba si are probleme cu stomacl si se duce prin multe spitale, in Bucuresti, etc ...Asa cred eu si eu am 37 kg 145 cm.NU sut deloc grasa arat de 34 dar asta este...
35 kg este cel mai potrivit la varsta de 10 ani.Nici mai mult, nici mai putin.Cum sa ai 29 kg la 10 ani? Copiii trebuie sa creasca si au voie sa manance ceva mai mult ca adultii, dar totusi, sa ne mentinem sanatos. Dietele drastice nu sunt o optiune buna(mai ales la copiii)dar cele sanatoase si fara prea multe chimicale, da.
Pai eu am 10 ani si am 33 de kg si 1, 34 inaltimea..Depinde de inaltime.
Pai eu am 10 ani si am 33 de kg si 1, 34 inaltimea..Depinde de inaltime.
Eu am o prietena de 10 ani si are 24 de kg eu am 10 ani si am 32 kg si 126 M ea e si înaltă si slaba vreau si eu sa fiu ca ea
Eu am un metru 38 si am 37 de kilograme la 10 ani! Nu trebuie sa-i lasi pe alti sa-ti zica ca esti gras, fiecare are felul lui de a fi! funda!