Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172966intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
24 Oct
SATI 304.344AFISARI
197.285VIZITE
180.084V. UNICI

Cine are cicatrice pe retina?happy



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • 5 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Din ceea ce a spus danaalexa, asa ceva am si eu, daca la asta te-ai referit. Vad mai multe puncte care se misca odata cu privirea, iar oftalmologul mi-a spus ca e normal si ca multi oameni au.
 • a răspuns:
  Eu.vad tot timpu "un punct" care se tot misca in directia in care ma uit si a spus medicu ca e un fel de cicatrice pe retina.
 • a răspuns:
  Nu am asa ceva
 • explică:
  Nu...cicatricea pe retina este ca oricare cicatrice! happy si este pe retina happy din cauza asta imi fuge ochiul stang cand ma uit in partea dreapta, e aiurea xD dar voi face operatie cu laserul cand voi creste happy
 • a răspuns:
  Eu am cicatrice pe retina la ochiul stang( de cand m-am nascut), am si o miopie la el si la oboseala se observa un mic strabism, am fost la doctor si mi-a spus ca nu se poate interveni chirurgical, nici macar cu laser, si ca aceasta cicatrice pe retina mi-a dat si miopia si acel mic strabism.