TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sănătate

Sănătate

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
în 19 Aprilie 2022 | TPU.ro întreabă:

CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?

48
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
acum 14 ore | UnchiulRamiz întreabă:

Sunt mai ok pentru sănătate ceaiurile Fuzetea și Nestea în comparație cu asa zisele nectare sau sucuri carbogazoase?

27
Răspunde Raportează
Elelena65
în 19 Iunie | Elelena65 întreabă:

Astăzi am plecat in vacanță și am mers cu mașina o distanță foarte lungă, de șase ore și de când am ajuns am o ametela destul de nasoală, un fel de vertij, dar așa pot sa merg, problema...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GamingSoloInRetea
în 19 Iunie | GamingSoloInRetea întreabă:

Https://www.petitieonline.com/respingem_semnarea_tratatului_pandemic_oms_solicitm_ieirea_romaniei_din_organizatia_mondial_a_snttii. Ce mai e si cu chestia asta? Oare cine sunt analfabeții funcționali...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alinaintreaba059
în 19 Iunie | Alinaintreaba059 întreabă:

Hey TPU! Acum cateva ore mi-a intrat o aschie de la un lemn in mana. Am scos aschia, era intrata cred ca in stratul exterior mai mult. Am risc sa fac tetanos?

6
Răspunde Raportează
shyde
în 19 Iunie | shyde întreabă:

Am dureri ingrozitoare de cap cu tensiune, imi aud bataile inimii in urechea dreapta si nu pot sta fara banderola pe urechi. Ma dor toate venele capului de- a lungul zilei. Cand ma trezesc dimineata pompeaza...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Alexandru7890
în 19 Iunie | Alexandru7890 întreabă:

Salut Vreau sa ma ajutați și pe mine cu ceva.Sunt un prost și știu sigur asta ca îmi bat joc de mine și de corpul meu.Aseara la 7 am baut un gfuel după la 10 o bere și pe la ora 2 dimineața am...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
User108473819293
în 19 Iunie | User108473819293 întreabă:

Bună seara! Am și eu o întrebare. Acum două săptămâni am fost răcită: tușeam, vomitam din cauza tusei, aveam temperatură, tremuram și nu puteam mânca. După un timp, a început să mă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bucur87
în 18 Iunie | Bucur87 întreabă:

Salut, am fost la cardiolog acum 1 lună și mi- a zis că o valvă de la inimă care nu se închide bine, dar nu zis dat niciun tratament că a zis că nu este nimic grav. Voi ce ziceți, țin să ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Batista999
în 18 Iunie | Batista999 întreabă:

Ce parere aveti ca unii psihologi fac dezvoltare personala cu agarici de copii pe gratis si cu unii cu boli psihice nu fac, stiti cati bani am bagat eu in terapii de psiholigie? Eu am dat 8000lei si ala...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Alina0124
în 18 Iunie | Alina0124 întreabă:

Bună ziua! Strict pentru doamnele cu cezariana. Ce fel de plasturi ati pus pe cicatrice? Eu fac aproape 4 saptamani de la cezariana și tot as vrea sa pun ceva pe ea ca să nu se irite zona; am folosit...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Ambivert
în 18 Iunie | Ambivert întreabă:

Bună! Care și- a pus proteza sau lucrare cu coroane? Mi- am pus la dantura de sus și simt un disconfort teribil când mănânc, azi mi- a cimentat lucrarea! Și când vorbesc o fac sclifosit! E normal...? (mai mult)

0
Stefa0072004
în 17 Iunie | Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am o intrebare, testele alergologice de la Spitalul Prof. Dr. Agripa Ionescu (Sp. clinic de Urgenta), testele alergologice sunt decontate de cass? Am deja bilet de trimitere de la medicu ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gllopel
în 17 Iunie | gllopel întreabă:

Salut! Am dormit intr- un hotel din Cluj si m- am ales cu astea: [url=https://postimg.cc/kBXD08TP][img]https://i.postimg.cc/kBXD08TP/20250617- 161616.jpg[/img][/url] [url=https://postimg.cc/v44TByRP][img]https://i.postimg.cc/v44TByRP/20250617-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Elelena65
în 17 Iunie | Elelena65 întreabă:

Am fost să ma operez acum doua luni pentru unghia încarnată de la picior. Acum o lună am fost la control la doctorul care m- a operat pentru că mi- a spus să vin la o luna la control și pentru că...? (mai mult)

0
Stefa0072004
în 17 Iunie | Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am o intrebare, testele alergologice de la Spitalul Prof. Dr. Agripa Ionescu (Sp. clinic de Urgenta), testele alergologice sunt decontate de cass? Am bilet de trimitere de la medicu de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexandru7890
în 17 Iunie | Alexandru7890 întreabă:

Bună ziua.Acum 2 săptămâni am avut o problema cu spatele și mi- a trecut ma simt mai bine.Acum 1 zi am urcat pe munte pe vârful ciucas mai exact și ma doare fix când îți pui mâinile în sold...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Ncarmen
în 17 Iunie | Ncarmen întreabă:

Am luat 3 zile de antibiotic la 12 ore din greseala in loc de 24 ore. Tratamentul e pentru 7 zile, eu am luat 3 zile doza dubla. Pt umflatura sinuzita de la infectie dentara insa nu a trecut inca. Acum...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Adi1987
în 16 Iunie | Adi1987 întreabă:

De ce uneori gandesc aiurea? Ma gandesc ca un lucru o sa se intampla asa cum m- am gandit eu si de fapt lucrul acela s- a intamplat invers sau diferit, adica daca eu ma gandesc ca o masina trece prin ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonimms128
în 16 Iunie | Anonimms128 întreabă:

Bună ziua, Am o întrebare dacă știți, ce pot face cu părul gras? Fac baie tot la 2 zile pe păr, am încercat să mă spăl pe păr odată la 3- 4 zile, degeaba tot gras e …Ce remedii știți?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 16 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

E adevarat ca nu e bine sa te speli cu apa tulbure? Daca da, de ce? Ce poti pati?

14
Răspunde Raportează
ZadarMisna1
în 16 Iunie | ZadarMisna1 întreabă:

Buna ziua, pentru dureri acute de lombosciatica, am luat si scudexa si arcoxia de 60, nu mai stiu ce sa iau sa nu-mi afecteze inima. Nu-mi trece cu nimic!

5
Răspunde Raportează
GamingSoloInRetea
în 16 Iunie | GamingSoloInRetea întreabă:

De ce antivaccinistii nu își vaccineaza nici copiii? Vad ca majoritatea asculta de preoți și duhovnici sa nu se vaccineze!

18
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 14 Iunie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Cum sa îmi dau seama dacă am ADHD ( deficienta de atenție și hiperactivitate disorder )? Sunt mulți care nu cred ca ADHD exista și chiar și medici de la noi iar mie nu prea îmi vine sa ma duc ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SivuIonutLuci
în 14 Iunie | SivuIonutLuci întreabă:

Cum aflu dacă sunt angajat?

8
Răspunde Raportează
Elelena65
în 14 Iunie | Elelena65 întreabă:

Ce picaturi pot pune în ureche pentru durere? Ma doare urechea stanga când apăs pe ea și simt o presiune uneori în ureche. De la ce ar putea fi? Ce picaturi as putea sa folosesc pana ajung la doctor?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Peli75
în 13 Iunie | Peli75 întreabă:

Bună! Aș dori niște sfaturi de a nu mă confrunta cu anumite probleme. Nu știu ce am sincer nici eu, dar am emoții mereu. Am avut o copilărie mai, , lipsita de afectiune" și prin școală eram...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Elelena65
în 13 Iunie | Elelena65 întreabă:

Mi a intrat o goanga în ochi, am încercat sa o scot cu șervețelul dar s- a băgat în lichidul ochiului și nu pot să o scot, nu iese. Ce pot să fac să iese singură? M- am spălat pe fața și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Geoelena
în 13 Iunie | Geoelena întreabă:

Bună dragilorrr! Vreau niște sfaturi de la voi, aș dori să- mi cumpăr un Air Fryer, doar că vreau să știu înainte dacă e mai sănătos să gătesc la el, eu fiind la dietă...cum vi se pare?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Elelena65
în 12 Iunie | Elelena65 întreabă:

Cred ca mi- am rupt un neg în zona perciunilor, nu știu sigur dacă era neg sau coș dar astăzi când m- am uitat în oglindă am văzut ca acolo unde era coșul sau negul a rămas ca o coajă roșie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
angel6lust
în 12 Iunie | angel6lust întreabă:

De la pancreatită, poți da în diabet?

8
Răspunde Raportează
Chillguy
în 12 Iunie | Chillguy întreabă:

Situație complicată! Sunt cu un picior în groapă, am anxietate, depresie majoră și urmez tratament de 3 săptămâni. Schimbări prea mari nu sunt de la tratament dar partea bună să zic din toată...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 11 Iunie | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Astazi am avut o zi de sparring. Colegul din greseala mi- a prins un low kick in tibie. Pe moment chiar nu am avut probleme si aproape ca nu am simtit. Acum, ajunsa acasa, am observat ca am o ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Elelena65
în 11 Iunie | Elelena65 întreabă:

Mi- a apărut ca o pată roșie la subratul drept și mă mănâncă destul de rău, folosesc cremă Clotrimazol dar degeaba, nu îmi trece mâncărimea, ce altceva aș putea folosi? Ce este acea pată?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 10 Iunie | Sawarekh întreabă:

De ce viata nu are sens? Ce sa fac daca nu ma pot conforma cu lumea? Am incercat de catva ani sa ma conformez, sa pot lucra full time la un loc de munca si nu rezist mai mult de 3- 4 luni. Maxim-...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 10 Iunie | Sawarekh întreabă:

Va salut, Barbat, 26 ani. Am urmat de curand un tratament in care am fost diagnosticat cu Enterococcus spp. Dupa tratament, simptomele s- au ameliorat cu mult dar nu definitiv. De la o saptamana...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Elelena65
în 10 Iunie | Elelena65 întreabă:

Astăzi am avut pe parcursul zilei înțepături în partea dreaptă a abdomenului sub coaste, nu le simt constant dar mă doare destul de rău. De la ce poate fi?

1
Răspunde Raportează
___MtzI
în 10 Iunie | ___MtzI întreabă:

Cat durează recuperea după o operație de peritonita?

1
Răspunde Raportează
Alina0124
în 10 Iunie | Alina0124 întreabă:

Bună ziua! În urmă cu 18 zile am născut prin cezariana, scurgerile de sânge au fost normale în prima săptămână, chiar la sfârșitul ei am avut doar un mucus galbui( care a ținut vreo 4 zile)....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RaduDaria
în 10 Iunie | RaduDaria întreabă:

Bună! Am început să iau anticoncepționalele Yasmin si dupa ce le iau am o stare de greață. Ce aș putea să fac să nu mai am starea de greață?

12
Răspunde Raportează
Emanuela782
în 10 Iunie | Emanuela782 întreabă:

Bună fetelor! Tocmai ce am aflat ca sunt însărcinată în 6 săptămâni, ce trebuie să știu despre tot ce urmează? Corpul meu, bebe ce trebuie să îmi cumpăr cum trebuie să procedez ce am voie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Qazws
în 9 Iunie | Qazws întreabă:

Salut! Am observat că de ceva vreme am niște punctulețe mici mici rosii pe piele. Am auzit de la unele persoane cum ca s- ar face de la soare (nu stiu daca e adevarat sau nu). Niciodată nu și- au ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
loramesesan
în 9 Iunie | loramesesan întreabă:

Bună, sunt pe tratamemt cu roaccutan, oare are ceva dacă întrerup tratamentul pentru o săptămână și după îl reiau? Urgent!

1
Răspunde Raportează
VioletaT
în 9 Iunie | VioletaT întreabă:

Buna seara! Este normal ca medicul de familie sa refuze sa elibereze doua trimiteri la specialitati diferite, intr o luna, la un pacient oncologic? Tatal meu a luat trimitere luna aceasta la orl( operat...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Miau281919298282
în 9 Iunie | Miau281919298282 întreabă:

Bună,am 15 ani și vreau să-mi pun un implant dentar sau o punte dentară și nu știu dacă e posibil.Ce se poate pune dacă nu este posibil?

2
Răspunde Raportează
Alexandru7890
în 9 Iunie | Alexandru7890 întreabă:

Bună seara, exista șanse ca la 16 ani sa am hernie de disc? Am o durere de spate groaznica mai sus de nada curului

14
Răspunde Raportează
Adi1987
în 8 Iunie | Adi1987 întreabă:

Cine a avut nota 8 la nastere si 3kg este cu probleme?

8
Răspunde Raportează
FynutaAlexandra
în 8 Iunie | FynutaAlexandra întreabă:

Bună, ce se poate întâmpla dacă îi intra la o femeie însărcinată un sarpe în burta?

8
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 8 Iunie | UnchiulRamiz întreabă:

Dacă am coloana strâmbă se poate face ceva sa o îndrept?

6
Răspunde Raportează
Adi1987
în 8 Iunie | Adi1987 întreabă:

Uneori sunt agitat, mai am perioade de stres, de ce uneori cand pun capul pe perna sa dorm parca ma sufoc si ma trezesc brusc? Este normal cand stau cu urechea pe perna sa imi aud inima cum bate? Doar...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • UnchiulRamiz
    trimisă acum 14 ore

UnchiulRamiz întreabă:

Sunt mai ok pentru sănătate ceaiurile Fuzetea și Nestea în comparație cu asa zisele nectare sau sucuri carbogazoase?
    27 răspunsuri
  • linarkfts
    trimisă acum 17 ore

linarkfts întreabă:

Bună! Dacă am media fix 9, 50 iau bursa de merit pe următorul an școlar?
    17 răspunsuri
  • Adi1987
    trimisă acum 18 ore

Adi1987 întreabă:

Cat de periculoasa ar fi fost viata pe planeta asta care traim noi daca in ziua de azi ar fi existat dinozauri? Cum era daca vedeai dinozauri pe strazi, prin paduri?
    15 răspunsuri
  • DaciaRomania
    trimisă acum 14 ore

DaciaRomania întreabă:

La creștinii pocăiți (neoprotestanti) este voie cu bijuterii, și cu cosmetice, machiaj sau deloc? Mulțumesc
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.579.044
  • Întrebări: 3.946.771
  • Răspunsuri: 17.611.830
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Teen Wolf

Teen Wolf

Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!

Start quiz
Categorii
  • 651.481 Adolescenţi
  • 55.370 Afaceri & Financiar
  • 22.847 Artă şi Cultură
  • 72.377 Auto & Moto
  • 144.129 Beauty & Fashion
  • 16.479 Benzi desenate
  • 54.781 Carieră
  • 20.241 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.297 Conversaţii