Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2849099intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
31 Ian
SATI 313.423AFISARI
154.245VIZITE
135.059V. UNICI
2 August 2009
Anonim intreaba:

Cum se ajunge in situatia de a face pancreatita cauzata de alcool? Cam cat trebuie sa bei ca sa ajungi in situatia aia?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 3 August 2009 00:38
  Brigaela a răspuns:
  Depinde foarte mult si de ce bei si de momentul ales. Unii beau mult, in fiecare zi si nu fac pancreatita. Cei mai multi fac pancreatita acuta alcoolica dupa un exces de alcool de proasta calitate intevenit pe un fond de alcoolism cronic. Altii fac pancreatita acuta dupa o betie crunta, de asemenea cu alcool prost, ei nefiind alcoolici.
 • 2 August 2009 09:52
  mira a răspuns:
  Depinde de sesibilitatea, vulnerabilitatea organismului.
 • 2 August 2009 12:19
  Laur a răspuns:
  Nu cantitatea e neaparat importanta, in sensul ca nu trebuie sa fie cantitati industriale, trebuie doar sa se consume cantitati mici, dar zilnic si iti implinesti "visul".
 • 2 August 2009 10:22
  yadora a răspuns:
  In primul rand stresul si oboseala urmate de o cura de alcool care tine vreo cateva luni bune iti vor afecta atat ficatul cat si pancreasul; iar in al doilea rand saritul peste mese dar nu si peste alcool. Daca bei tarie... ajungi in starea asta mai rapid decat gandesti.
 • 2 August 2009 11:59
  cutache a răspuns:
  Depinde de pancreasul fiecaruia!
 • 2 August 2009 08:39
  Raspuns anonim:
  opaaaa! ai trecut la domeniul meeeeeu! in primul rand bautura nu face bine! si de ce vrei sa faci pancreatita? se poate face si din alte motrive fara sa gusti un gr. de alcool! daca vrei sa te imbolnavesti ia exemplul meu! adica din dragoste!