Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173278intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
25 Oct
SATI 299.651AFISARI
194.248VIZITE
177.427V. UNICI

Cum se foloseste glicerina boraxata?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • Raspuns Recomandat de TPU
  a răspuns:

  "Glicerina boraxata se administreaza la sugari mai ales cand folosesc tetina in exces! De obicei se badijoneaza (se unge) tetina cu glicerina boraxata si apoi se da sugarului biberonul. Aceasta manevra se face inainte de fiecare masa. "
  http://forum.romedic.ro/prod/explicatii_administrare_nistatina_si_glicerina_boroxata_05306.html
  In general glicerina boraxata este pentru badijonari ale locului afectat. Dar e bine sa intrebi un medic sau un farmacist.

 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Badijonari locale cu cel putin 30 minute inainte de masa. Pe vremea cand am folosit asa ceva pentru copiii mei, pediatra imi spunea ca trebuie frecate bine bubitele acele albe, pana se curata si sa nu ma sperii daca da sangele; mi s-a parut barbar, dar asa am procedat. In ultimul timp am auzit ca nu prea se mai recomanda?! (glicerina boraxata)

 • 5 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Glicerina boraxata este un atiseptic usor folosit de obicei in combaterea aftelor cavitatii bucale prin bandijonaj local.
 • Raspuns anonim:
  Se aplica pe afta iar dupa aceea se sterge pana curge sange caci daca curge sange ea se curata bine si dispare
 • Raspuns anonim:
  Mie mi s-a spus să-i pun pe suzetă sau cu compresă sterilă cu degetul săi pun pe limbă
 • a răspuns:
  Se folseste de3-4-5 ori pe zi. la mai multe boli ca de ex > candida bucala, stomatita aftoasa, limbuta incarcata si stomatita. Atentie! NU CONFUNDATI bolile deoarece mai necesita completare cu alte tratamente.
 • a răspuns:
  Se aplica pe afta si apoi se sterge bine pana curge sange atunci cand incepe sa curga sange faci incetisor si nu mai apesi daca aplici asa in continuare in fiecare zi o sa dispara!