Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2615282intrebari
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
22 Apr
SATI 362.560AFISARI
163.761VIZITE
134.537V. UNICI
27 Aprilie 2009
Anonim intreaba:

Cum se pastreaza mierea de albine in cantitate mare, transformand-o din zaharoasa in stare fluida



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
  • 2 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 27 Aprilie 2009 11:12
    psiholoaga a răspuns:
    Doar daca o incalzesti. Dupa ce o topesti o data, nu se mai zahariseste. Insa, daca o tii pe foc prea mult, isi pierde vitaminele si tot ce mai are bun. Bunicul meu are stupi si de ani de zile o lasa sa se zahariseasca, asta e si un semn ca e naturala, e de bine. Poti sa ii mai pui si niste conservanti, insa asta ii scade calitatea. Eu o prefer zaharisita si pun eu sticla sau in ce e pe calorifer sau intr-un vas cu apa fierbinte. Macar stiu ca e naturala.
  • 27 Aprilie 2009 11:11
    selef a răspuns:
    Mierea se incalzeste in bain marin.