Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172958intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
24 Oct
SATI 304.344AFISARI
197.285VIZITE
180.084V. UNICI

Daca sunt gravida pina cind pot sa avortez pina in a cata lunaUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • Raspuns castigator
  Raspuns anonim:

  De ce sa avortezi? Nu stii cu ce menire vine acel suflet pe pamant, daca nu te-ai protejat, pastreaza-l, e "sufletul"tau.

 • 10 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Pana la 3 luni de sarcina este realizata interventia... dupa 3 luni devine riscanta pentru tine...
 • a răspuns:
  Cu cat mai repede, cu atat mai sigur pentru tine. Limita legala in Romania=14 saptamani. Dupa, doar daca este pusa in pericol viata mamei si ea isi da acordul.
 • a răspuns:
  Pana la 3 luni jumate, dupa aceea e foarte riscant. Oricum e riscant si asa.
 • a răspuns:
  Pana la 14 saptamani
 • a răspuns:
  Perioada legala pana la care poti face avort in Romania e 14 saptamani de la conceptie. Dupa aceasta perioada se face avort doar pentru cazuri clinice grave care pun in pericol viata mamei.
 • a răspuns:
  Nu sunt suta la suta sigura, dar cred ca undeva intre 12 si 14 saptamani. dupa aceea e mai periculos, desi se poate face...
 • a răspuns:
  Daca este primul NU il avorta
 • Raspuns anonim:
  Nu face greseala asta.naste-l si da-l spre adoptie, sunt multe femei care ar dori sa il iubeasca.este si el un sufletel si vrea sa traiasca, vrea sa aiba o mama care sa il apere de tot ce este rau, te asigur ca nu isi doreste ca MAMA lui sa il omoare...gandeste-te...el vrea sa traiasca.mama ta a ales sa te nasca, putea si ea sa iti ia viata dar nu a facut-o.
 • Raspuns anonim:
  Ionita mariana ai am1luna
 • a răspuns:
  AVORTUL = PRUNCUCIDERE = CRIMA - www.AdevarulDespreAvort.ro

  CUM SE FACE AVORTUL! - SOCANT - CEL MAI DUR FILM DESPRE AVORT - AVORTUL CHIRURGICAL, AVORTUL LA CERERE, AVORTUL PRIN CHIURETAJ

  Cum se face avortul! Filme documentare despre cum se face avortul chirurgical, avortul la cerere prin chiuretaj.

  Ce nu se spune despre avortul chirurgical, avortul la cerere prin chiuretaj.

  Multe femei nu stiu cum se face un avort li se spune de catre medicii de specialitate, doctori obstreticieni, ginecologi, asistentele medicale, etc. din spitalele si clinicile de "planificare familiala" unde se face avortul, ca un copil nenascut pana in luna a treia este doar un ghem de celule si nu un copil.

  Adevarul este ca acel "ghem de celule" este o fiinta umana, un copil! O fiinta umana inca de la conceptie asa cum confirma si doctorii geneticieni (codul genetic este deja format din momentul conceptiei si nimic nu se mai scoate, nimic nu se mai adauga este un copil care este in dezvoltare care are nevoie doar de hrana de la mama lui pentru dezvoltare, un copil este unic si nerepetabil inca din momentul conceptiei).

  Cum de la 8 saptamani embrionul, fatul, copilul nenascut are toate organele deja formate (intre 18-21 de zile din momentul conceptiei inima incepe sa-i bata!) copilul simte durerea in momentul avortului (cum nici geneticienii nu pot confirma daca copilul simte durerea in momentul aparitiei undelor cerebrale, cand se pot masura cu tehnologiile existente, in jurul zilei 40 de la conceptie, sau chiar mai devreme), iar avortul se transforma intr-un macel, intr-o crima brutala asupra unei fiinte umane inocente lipsite de aparare, copilul nenascut.

  Pentru detalii despre dezvoltarea embrionara din momentul conceptiei pana la nastere si cand simte fatul, copilul nenascut durerea vedeti filmele documentare si studiile de pe site.

  Manipularea limbajului, manipularea societatii de catre Industria Avorturilor a dus la ascunderea adevarului despre avort de catre doctorii...