Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3171385intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
20 Oct
SATI 279.733AFISARI
183.019VIZITE
167.535V. UNICI
Intrebare recomandata

De ce imi tremura mainile? am avut problema asta toata viata. nu beau cafea, fumez, beau ocazional. am 18 ani.Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • 8 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Dar la medic ai fost?
 • a răspuns:
  Cauza poate fi necunoscută

  Când apar fără o cauză ce poate fi identificată, în a treia parte a vieţii, tremurăturile membrelor poartă numele de "tremurături senile". Acest tip de afecţiune atinge aproximativ 2% din populaţie şi nu apare doar la membre ci şi la nivelul capului. Pentru că amploarea acestor tremurături poate afecta calitatea vieţii, se presciu medicamente betablocante precum propranololul sau antiepilepticele.

  Semn de Parkinson

  Atunci când tremorul apare în stare de repaus, când subiectul este imobil, aşezat sau alungit poate fi un simptom al bolii Parkinson. Acest tip de tremurat atinge mai ales extremităţile şi singura rezolvare constă în medicamente care tratează acest simptom şi care sunt administrate de către medic. Şi unele leziuni neuronale de la nivelul creierului pot produce astfel de tremurături involuntare ale membrelor.
 • a răspuns:
 • a răspuns:
  E posibil sa ai o spasmofilie cu punct de plecare de la tiroida. Mergi la endocrinolog si fa analize TSH, T3, T4
 • a răspuns:
  Si eu am aceeasi problema!
 • a răspuns:
  E posibil sa ai o spasmofilie...sau esti pe sistem nervos.cel mai bine consulta un Medicwinking
 • a răspuns:
  Si eu am avut aceeasi problema si mi-am intrebat bunica, ea este mai buna decat un doctor specializat din zilele noastre. Asta se intampla pentru ca esti prea stresat. Eu am patit asta cand parintii erau plecati in strainatate si mai era si scoala si imi tremurau mainile cand incercam sa pun o mina in pix. Incearca sa stai mai relaxat si sa iti vezi doar de unele chestii, mai importante.Ia-ti liber o vreme.
 • a răspuns:
  Daca iti pocnesti degetele mai tot timpul in timp iti tremura mainile (funda )