Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173570intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
26 Oct
SATI 306.084AFISARI
199.309VIZITE
181.713V. UNICI

Nu inteleg de ce-mi amorteste buza de jos si cateodata toata barbia. Ma puteti ajuta?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Stimate domnule Marius. Ati fost in curand la stomatolog? Vi s-a facut vreo manopera chirurgicala cum ar fi extractia de molar de minte inferior? Sau daca nu, aveti dureri la vreun dinte? Daca nu aveti nicio afectiune de cele date mai sus, atunci cel mai probabil e sa fie nevralgie de nerv Trigemen (n. V), in special ramura lui mandibulara (n.Vc). Daca aveti probleme de natura stomatologica, mergeti la un stomatolog, in caz contrar, o vizita la un neurolog va poate scapa de aceasta durere.

 • 7 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Pot fi mai multe cauze, dar toate sunt de competenta medicului neurolog! Du-te repede la consult! Poate fi semn chiar si de la o hemoragie cerebrala!
 • a răspuns:
  S-ar putea sa fie vorba de o lipsa mare de Ca. Oricum du-te la medicul de familie si el te va trimite sa-ti faci niste investigatii.
 • a răspuns:
  Poate fi si lipsa de calciu
 • a răspuns:
  Consultul unui medic neurolog e foarte important. cea mai mica problema pe care ai putea-o avea este lipsa de calciu, dar nu te baza pe asta.
 • Raspuns anonim:
  Eu am avut o durere ft mare de masea, cineva mi-a spus sa iau o gura de spirt si sa tin la acolo cateva minute, eu am luat mai multe gui am tinut mai multe minute in speranta ca ma va calma dar nu a fost asa.am urmat un tratament injectabil maseaua mi-a trecut dar dupa 5 zile buza de jos si barbia imi este amortita. dc?
 • Alte raspunsuri
 • a răspuns:
  Am simtit dintr_o data buzele amortite ca dupa o anestezie dentara imi puteti spune ce e! sunt cam ingrijorata am fost acum cateva zile foarte suparata am si cearcane si acum buzele. Va multumesc as dori un sfat.