Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

2166533intrebari
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
18 Mai
SATI 481.013AFISARI
179.028VIZITE
145.934V. UNICI
1 Ianuarie 2011
BlackAngel23 intreaba:

Poti face copii daca ai un singur testicul ( coi )? daca da normali? seriozitate se poate o poza cum arata cineva fara un testiculbig grin dau funda

Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
  • 7 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • 1 Ianuarie 2011 23:35
    Minks a răspuns:
    Esti ciudat omule, vrei poze cu oameni castrati? wtf?!
    Da, poti face copii si cu un singur testicul, daca e pe deplin sanatos si nu are si ala dor de duca.
  • 14 Ianuarie 2011 18:04
    LUuuuci a răspuns:
    Da cineva se poate nu e nevoie de 2 testicule sa faci copi e nevoie de 1 spermatozoid si o fata cu vana in ea, un coi cu sange in instalatie functioneaza asemenea a 2 testicule sau a 2 perechi de testicule...ba chiar mai bine deoarece creieru fiind fortat de imprejurari trimite impulsuri spre acesta sa suplineasca intreaga activitate si atat timp cat e sanatos respectivu poate sa toarne cati prunci vrea. Exista multe cauze prin care poti ramane fara 1 coi, leziuni, torsiuni testiculare, cancer etc.nu are cu nimic ciudat fata de altcineva doar putin special si nu-l face cu nimic diferit fata de cineva poate daca e detinut de baiatu perfect pentru tine si aparatu lui genital ti se va parea perfect!
  • 2 Ianuarie 2011 02:42
    DraPraaHaarp a răspuns:
    Merge si cu un singur ''coi''laughing [testicultongue]
  • 1 Ianuarie 2011 23:45
    BlackAngel23 explică:
    Hellou is fata
  • 28 August 2011 21:47
    Padrino_1627 a răspuns:
    Buna dede,stai linistit,si eu sunt unul dintre acei ciudati(fara un testicul)de mic am fost ironizat de ceilalti baieti iar cand venea vremea sa stau cu o fata imi era cam jena de faptul ca daca va descoperi asta si voi fi nevoit sa indur vreun repros; apropo eu am un copil cu fosta prietena si cand am aflat asta am rasuflat usurat ca e totul ca.tu nu da importanta celor care te ironizeaza, fii tare si rupe putzele, bafta.
  • 28 August 2011 21:48
    Padrino_1627 a răspuns:
    Aaaaaa citisem pe urma ca esti fata,scuze, daca e prietenul, atunci sa stea fara grija
  • 1 Ianuarie 2011 22:53
    Ady3zza a răspuns:
    Nasol ca ai doar un coi laughing) lasa-l poate crestte la loc laughing) vezi daca lasi femeile sa sara pe tine pana la uram una ti-a inghitit un coi laughing