Eu am auzit ca de la apendicita te ingrasi putin si cand iti vine menstruatie pentru prima oara cresti in inaltime, corpul ti sa deformat(soldurile in mod special) ti se dezvolta sanii, transpiri mai mult, ti se ingrasa parul si iti mai apar cosuri. si asa nu iti face griji:*
Nu este o boala. In primii doi ani menstrele pot fi neregulate, mai abundente, fara ca asta sa fie un semnal ed alarma sau un pericol. Stai linistita si daca pana in primvara menstrele nu se regleaza cat de cat, vei merge atunci la medic
WOOT!
Nu te mai panica.nu e nimic grav
Asa se intampla.
Si sa stii ca inca.nu ti s`a reglat definitiv. poate sa te mai intarzie sau sa vina mai devreme
Nu e nimic grav!
Si prima data cand mi.a venit mi.a venit mult si am fost la doctot si mie dat niste pastile si timp pe 3 luni nu mi.a venit.
Si...
@taaavy: nu am avut contact sexual (amm doar 14 ani jum
Nu te ingrojora prea tare. Nici mie nu mi-a venit regulat pana mai acum(am 17 ani). Dar daca iti vine mult, du-te la medic. Probabil iti va da anticonceptionale, dar du-te sa vada el despre ce e vorba.
Sincer daca iti cresc sanii inseamna ca ai avut contact sexual Acum nu stiu sigurMai bine vorbeste cu un parinte :d(De preferat mama ta ) si vezi si uh