Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172326intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
22 Oct
SATI 273.895AFISARI
167.100VIZITE
151.106V. UNICI

Sal TPU! Nu mi se vad venele,mai ales cea de pe biceps,cum pot face sa mi se vada, specific am 1, 80m si 65 de kg nu sunt gras, oare de ce nu mi se vede vena aia lunga a bicepsului(trag de fiare serios la sala de un an)? dau fundaUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
 • 6 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Relieful venos este ultima achiziţie a unui culturist. În linii mari, practica culturismului duce la trei stadii:
  -mai întâi, creşte masa musculară
  -pe urmă, apare mai evidentă deosebirea dintre un muşchi şi altul (se cheamă "definţie").
  -în sfârşit, devin şi venele evidente.

  Acuma, nu ai cum să arzi etapele, nu ai cum să treci la 3 dacă nu ai acumulat destulă masă musculară şi nu ai încă gradul necesar de definiţie.
 • a răspuns:
  Salut. No conteaza daca se vede sau nu. Daca vrei un raspuns medical este foarte simplu. Esti deshidratat. Bea mai multe lichide. Altceva nu pot ce spune. Poate ca genetica facebig grinbig grin nu te speria e normal.
  a răspuns (pentru Leonho):
  Cand esti deshidratat se vede cel mai bine, culturistii se deshidrateaza foarte mult ( de genul 2-3 zile nu beau apa deloc ) inainte de un concurs, tocmai ca sa se vada bine venele si muschii.

  Nu are treaba cu genetica, pur si simplu nu are muschiul suficient de mare raportat cu grasimea de pe brat cat sa se vada vena.
  a răspuns (pentru Cosmin86):
  Cred ca esti cel mai dobitoc om de pe pamant de 2 zile ma uit pe TPU te tot vad pe tine cum comentezi la toate cum sa nu bea nimic ma..Pe toate siturile de culturism spune hidratarea e cea mai buna; bea multa apa in timpul exercitiilor; apa este un element esential etc.
  a răspuns (pentru Infinitee):
  Cine vorbea de antrenamente?

  Tu nici macar nu ai citit ce-am raspuns, dar ma injuri.

  Mai citeste DE 10 ORI ce am scris si apoi da-mi un raspuns

  p.s. : http://www.evz.ro/detalii/stiri/tragedie-in-culturism-asa-a-murit-viorel-ristea-pe-fondul-nemancarii-deshidratarii-profunde/pagina-comentarii/2.html

  "greşeala fatală a lui Viorel Ristea a fost aceea că n-a băut apă timp de trei zile."

  Si multi fac asa INAINTE DE CONCURS ( citeste iar ce-am scris, doar INAINTE de concurs, NU la antrenamente ).

  Si documenteaza-te si singur ( ai google ) DE CE fac asta
  a răspuns (pentru Infinitee):
  Cosmin86 are dreptate. Deshidratarea creste tensiunea arteriala si ritmul cardiac. O data cu acestea apare in mod spontan vascularizarea.
  - Ascunde conversatia (4 răspunsuri)