Face tenul mai curat, mai finut, mai frumos.
Se curata un castravete proaspat si se da pe razatoare (sau se baga la mixer), iar pasta obtinuta se aplica pentru 15-20 minute pe fata. E un tonic minunat, in plus previne si inlatura cosurile, punctele negre, ridurile si deshidratarea.
Tot din castravete se mai poate face o pasta pentru albirea tenului, prin amestecarea unei linguri de suc de castravete cu o lingura de lapte si cateva picaturi de apa de trandafir. Se lasa pe fata 15 minute.
Pe lânga actiunea de catifelare a tenului, castravetele este apreciat si pentru actiunea de îndepartare a ridurilor. Prin aplicarea pe fata a feliilor de castravete, puteti reduce considerabil ridurile de pe fata sau le puteti atenua. Feliile de castravete subtiri si reci sunt faimoase pentru linistirea durerilor de ochi.
Cel mai bine este sa incerci o masca cu argila ce o poti achizitiona la doar cativa lei ( pana in 5-6 lei) dintr-o farmacie. O prepari cu apa, si gata masca...
Daca suferi de acnee depinde...
Tratamentele naturale nu functioneaza la oricine desi uite, eu iti recomand de la farmacie niste solutii destul de bune care chiar au efect:
Extract de Aloe Vera punctaj maxim :X :X
Zynerit -Are efecte din primele 3 zile :X, previne aparitia altor cosuri
Cutaden, Isotrexin, Skynoren -Acnee si pete efect in maxim 2 saptamani, previne aparitia altor cosuri
Zinerit nu am folosit, dar foloseste o prietena de-a mea, iar rezultatele sunt bune
oliviaaa întreabă: