| farukko a întrebat:

va rog ajutati-ma. Sa stiti ca eu fac treaba cu tata acasa ca m-am lasat de scoala ca nu invatam si am doar 8 clase. Eu muncesc vara cu tata trag la betoane, fac mozaic pentru cruce ca tata face cruci ca si el are 8 clase si muncesc cu el acasa in fiecare zi. Credeti ca daca fac treaba cu tata fac muschi? adica eu fac treaba nu dau la sapa dau la betoane, fac mozaic, fac mai multe pentru cruci, fac postamente daca stiti ce inseamna. Voi credeti ca daca fac toate astea in fiecare zi fac muschi? ca eu sunt foarte slab nici grasimea nu se observa pe mine. Daca voi imi spuneti sa am mai multe mese pe zi parintii mei nu ma lasa sa mananc 5 mese pe zi, ma lasa doar intre 3-4 mese, dar eu fac si exercitii acasa ca nu pot sa ma duc la sala sau sa iau gantere sau haltere ca eu n-am bani. Fc exercitii acasa in fiecare seara pe la ora 22:30 pana la 23:30 ca nu pot sa fac ziua ca muncesc la roaba. Credeti ca daca fac toate astea fac muschi cu timpul ca eu nu vreau sa raman asa slab mereu. Ca daca o sa raman asa toti o sa ma ia in ras ca sunt foarte slab, dar eu ma chinui mult ca sa fac muschi. Daca eu sunt slab nici fetele nu o sa se uite la mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai bine te duceai la scoala.Macar mai cresteai la studii daca nu la corp.Ai scris un ghiveci aici.

| unprietenaproape a răspuns:

Pune mana pe carte daca nu vrei sa faci cruci toata viata ta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru unprietenaproape):

Aproape toate vanzatoarele de la Kaufland au studii superioare pentru 1000 de lei pe luna.
Farukko ii face in doua zile daca vrea.
Deci cine este mai castigat?

| unprietenaproape a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, o sa aiba la fel de multi bani ca taicasu. in cativa ani isi ia duster, da ce spun eu duster, mercedes

| DomnishoaraTPU a răspuns:

Rău ai procedat că nu te-ai dus la şcoală.
Fetele sunt mai ales atrase de băieţii isteţi, decât de o matahală cu muşchii. Urât, vulgar şi artificial.
Mănâncă sănătos, fructe, legume, lactate, ouă şi carne roşie.Fă zilnic genoflexiuni şi flotări.
Dar mai bine punea-i mâna pe carte.
Vai de tine şi de viitorul tău...

| DomnishoaraTPU a răspuns:

Mai bine mergeai la şcoală.
Să ştii că fetelor nu le plac matahalele cu muşchii, ci mai ales tipii culţi şi prietenoşi.
Totuşi mănâncă sănătos(lactate, fructe şi legume, ouă şi carne roşie; fără dulciuri şi chipsuri) şi fă zilnic flotări.
Şi pune mâna pe carte!
Ai scris o varză aici!
Vai de tine...