Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

310394intrebari
2089760raspunsuri
79197utilizatori
14minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
07 Sep
SATI 342.581AFISARI
83.850VIZITE
71.095V. UNICI
(15 Martie 2010 )
unguru intreaba:

Salutare! Am inceput un regim foarte strict, compus numai din 5 supe de pui pe zi (500 calorii) si 5 mere + 2-3 litri apa.

Am slabit 3 kg in 2 zile, o tin in continuare pana ajung la forma ideala. Daca aveti alte idei si adaugari va rog happy

Ai un raspuns pentru unguru?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
  • 11 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • (15 Martie 2010 06:14 )
    Abh a răspuns:
    In 2 saptamani nu o sa te mai tii pe picioare, este o dieta prea restrictiva, daca vrei sugestii trimite-mi un mesaj , acum plec la servici.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (15 Martie 2010 06:21 )
    soothe a răspuns:
    Esti pe drumul cel "bun".

Vorba lui nenea Iancu: "pacat de mata ca esti baiat tanar!"

Cu 500 g pe saptamana mai discutam. Te rog sa imi trimiti si mie un mesaj cand ajungi la forma ideala.

RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (15 Martie 2010 06:47 )
    nosferatu a răspuns:
    Afara.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (15 Martie 2010 07:11 )
    Raspuns anonim:
    Usurel, la ritmul asta poti manca si ceva consistent , dar putin.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (15 Martie 2010 09:13 )
    constantaproca a răspuns:
    Poti consuma si friptura de pui la gratar,peste fiert sau gratar,legume fierte (pastari,conopida,brocoli,piure de spanac morcovi,ceapa,etc),salata de vinete cu putin ulei,ciuperci la gratar,lapte (iaurt)degresat 1% cu cereale integrale,sucuri naturale de legume si fructe(ex. mar +morcov,mar + portocale,morcov + portocale, si ce idei mai ai si tu...
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (15 Martie 2010 09:27 )
    cris a răspuns:
    Si dupa ce ai sa o termini ai sa pui dublu cat ai slabit.daca nu ma crezi cauta pe net efectul de eu-eu al curelor de slabitwinking
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (15 Martie 2010 09:49 )
    alina a răspuns:
    Seara ar fi bine sa mananci 200 gr de piept de pui cu o salata in care ai voie sa pui 1 lingura ulei si zeama de la lamaie si fa macar 30 min de sport asa o sa arzi mai repede caloriile.Scrie si mie la ce ore mananci supa si merele.Mersi si tinema la curent sunt curioasa cat reusesti sa slabesti
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (15 Martie 2010 10:31 )
    Cate kg ai ,si ce inaltime ? si ce varsta ai ... ?
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (15 Martie 2010 13:59 )
    georgianna a răspuns:
    Ai peste 100 kg cumva?este extrem de restrictiv acest meniu pe care cu siguranta TU singur/a ti l-ai pregatit.Ce parere ai despre hrana intravenos?Nu vrei sa ajungi in stadiul acela banuiesc...

Din proprie experienta te sfatuiesc sa renunti la regimul acesta inacceptabil.Daca esti atat de grasa si nu te mai suporti renunta la dulciuri fa sport mananca piept de pui, salate, paine neagra dar nu face asa prostii sa mananci o supa si mere.Realizezi ca iti distrugi stomacul si nu te hranesti suficient ca sa poti avea efort fizic si intelectual? Cred ca nu...
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (15 Martie 2010 17:41 )
    deea a răspuns:
    Eu zic ca daca ai adauga si pui fiert/la cuptor cu legume(de ex.amestec de legume mexicane) nu ar fi rau,te-ai tine si tu mai bine pe picioare,asa cred ca nu ai energie si esti molesita.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (4 Iunie 2010 14:22 )
    melina a răspuns:
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0