Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Mai 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Pot face pașaport cu gene false?
Salut am o întrebare de ce cat odată mă înțeapă inima, am fost la doctor și mi- a făcut alea la inima dar a zis că nu am nimic decât a zis sa mă duc peste 4 zile să îmi pună un apărat la...? (mai mult)
Daca se mai stramba penisul cand se duce erectia inseamna ca am boala peyronie? Sau poate fi si altceva? Si in timpul erectiei se mai stramba
Bună de vreo 3xile am înțepături în partea dreaptă acolo la picior unde e soldul dar sunt înțepături care trec și fac pipi din 2 în 2 ore
Buna ziua!. As avea și eu o întrebare... Ce ar însemna când îți curge sânge din gura brusc? Nu i de la gingii și nici de la masele..
Bună ziua, am luat o pastila Escapelle iar la o săptămână după aceasta, am început sa am sângerări. În ultimele zile a fost o sangerare extrem de ușoară, însă de ieri a devenit mai abundenta....? (mai mult)
Ce e cu oamenii atat de inconstienti? Am vrut astazi sa ies in parc cu sora mea si inainte am zis sa folosim un spray anti- capuse si am auzit un grup de persoane in spatele nostru(aveau si ele copii) ...? (mai mult)
Am o dilema! De ce noi romanii nu donam sange? Vreau sa spun ca suntem pe ultimul loc in Europa la donarea de sange si plasma! Nu stiu de ce guvernul sau ministrul santatii nu ii informeaza pe cetateni...? (mai mult)
Se poate scoate o asigurare la cnas ca sa acopere o plata de spitalizare? nu a fost asigurat cat a stat în spital
Poti scapa de tensiunea mare daca donezi sange sau daca te duci sa ti se recolteze sange pentru o analiza medicala?
Buna! Sunt pe tratament cu roaccutan și mâine am un eveniment la care vreau să beaum oare ar fi bine ca să iau medicamentele în ziua aia?
Daca faci detox si nu ai grija mereu la ce mananci samd, inseamna ca nu se va mai face acel detox sau oricum se face? Sau cum e ca nu inteleg?
Bună! Vin la dvs cu o întrebare poate cineva a mai trecut prin asta sau este în cunoștință de cauză. Eu am 18 ani aproape și recent de vreo săptămână am observat ca îmi pică părul mai mult,...? (mai mult)
Pestele din conserva e ok sa fie consumat chiar si daca e procesat? Sau si el ar cam trebui evitat?
Aveti idee de ceva medicament asemanator cu xanax dar care se elibereaza fara reteta sau ceva pe bazat de codeina tot fara reteta, in afara de codamin ca nu se gaseste Dau funda
Bunq ziua! S- a confruntat cineva cu un cos/nodul sub piele pe picior, între zona inghinala și genunchi, pe coapsa, dar nu are de a face cu ganglionii inghinali, nu este în zona.lor La suprafață...? (mai mult)
Bună ziua, am o întrebare dacă cineva mă poate ajuta. Mi am scos măseaua de minte era ultima, le am scos pe fiecare pe rând, ultima este cea din stanga jos. Mi- am scos o in data de vineri...? (mai mult)
Salut, aș putea să înlocuiesc ochelarii cu lentile de contact? Țin să menționez că am miopia destul de mare. ( -9, - 10 )
Bună, de ceva timp mă doare măduva spinării, mai jos de gât am o durere ca o înțepătură. Prima dată când mi s- a întâmplat mâncăm un ou fiert, începuse să mă înțepe în spate de ...? (mai mult)
Bună, vi s-a mai întâmplat să simțiți ca va tremura mâinile și picioarele dar ele nu tremură? Simt mereu ca îmi tremură dar dacă mă uit la ele ele nu tremura
E ok daca ma spal pe cap doar cu balsam fara sampon zilnic sau odata la doua zile?
Azi în urma unei consultații ofltalmologice am fost diagnosticat cu Glaumcom, (am 20 ani) mi s- a zis să mă duc la spital pentru o consultație mai detaliată, acum 11 ani aș mai fi fost o dată ...? (mai mult)
Salut! Trebuie sa slăbesc rapid in 2-3 zile, măcar 1-2 kg. Mă puteți ajuta cu ceva sfaturi? Mulțumesc!
Salut. Este posibil sa dezvolt cheag de sânge sau tromboza venoasa dacă vreo 7 luni am stat mai mult în pat sau birou? (Gen ieșeam la plimbare cam o data pe săptămână doar. Dar de vreo luna ma ...? (mai mult)
Ce tratament recomandați unei persoane de 40 de ani care are probleme cu emoțiile nod in gat palpitatii gânduri negative. Am incercat sa duc persoana la psiholog, nu prea am reușit mare lucru,...? (mai mult)
Am avut o cauterizare la unghia mare de la picior și la recomandarea medicului trebuie sa schimb bandajul zilnic. Când schimb bandajul aplic violet de gențiană și Baneocin pudră. Problema este că...? (mai mult)
Bună, am 37 de ani și am o mică problemă de câteva săptămâni, toată viaţa mea am dormit pe burtă, de ceva timp nu mai pot, mă trezesc din somn cu dureri insuportabile de sâni.Se întâmplă...? (mai mult)
Am probleme de atenție și concentrare. Nu mă pot concentra pe un lucru decât câteva secunde și îmi ia foarte mult timp să învăț și să rezolv exerciții și probleme (E&P) la chimie și fizică...? (mai mult)
Bună ziua! De 4 zile am ameteli încontinuu si imi simt urechea dreapta înfundata. Am fost la ORL mi- a scos ceara din urechi si atat, nu s- a schimbat nimic. Am fost si la Neurologie, iar doctorii...? (mai mult)
Buna TPU, am o întrebare, băiatul meu are impedigo sau bube dulci cum li se mai spun, întrebarea e, ii pot face baie? I- au mai trecut, mai are câteva, mulțumesc pentru eventualele...? (mai mult)
Bună, mi s- a întâmplat acum 2- 3 ore un accident de mașină, dar impactul nu a fost grav, m- a aruncat puțin lângă mașină și am dat un pic cu capul de altă mașină, acum după orele acestea...? (mai mult)
în decembrie am avut o problemă, am fost la spital și mi s-a făcut antitetanosul iar azi am călcat într-o sârmă ruginită, mai trebuie făcut antitetanosul? mulțumesc
Sunt cartilajele de crestere inchise in acesta poza? https://drive.google.com/file/d/1B_CkbF7fsdCZkAeislbY8ENSpQ7HU1r8/view?usp=drivesdk
Buna. Ieri am avut o operație de lipom mic situat pe umăr prin anestezie locală. Când mosc brațul simt ca am ca un fel de lichid in interior sub pansament. E ok sa simt senzația asta? Vreau...? (mai mult)
Salutare. Când ies undeva și merg putin mai mult pe jos sau cand urc scările transpir destul de mult. Acum stiu ca as mai putea slabi (incerc), dar eram curios daca stiti ceva suplimente, ceaiuri:))...? (mai mult)
E toxică acetona să dau cu ea pe mâini? Am mâinile pătate de violet de gențiană și îmi spusa cineva ca pot încerca cu acetona să văd dacă se ia
Si-a pus cineva gel Corneregel in ochi? Si-a facut vreun efect? In cat timp?
Carnea de pui care e facuta gata si congelata, e procesata si ea?
Salut, de acum maxim o saptamana simt o durere usoara spre moderata in partea dreapta a pieptului, numai cand ma misc sau fac efort incluzand partea respectiva. Mentionez ca fac sala si ma gandesc ca...? (mai mult)
Sunt în clasa a 10a. Pe parcursul gimnaziului am fost deseori exclus și lăsat în afara grupurilor sociale, eu fiind un copil supradotat. Am experimentat chiar și bullyingul, dar mult din aceste ...? (mai mult)
Voi ce ziceti scannerul de alimente spune mereu adevarul? Sau nu chiar
Când mi- am dat bandajul jos ca să îl schimb de la de la unghia de la picior unde am fost operată, am observat că bandajul se lipise de rană și când am am tras de el se vedea puțin sânge la ...? (mai mult)
Mi-a pocnit gâtul în partea stânga din senin și am simțit pe moment o durere foarte intensă. De la ce e posibil să îmi fi pocnit, și poate fi ceva grav? Acum simt durerea spre maxilar
Știți ceva sa taie pofta de mâncare? Deocamdată doar păcanelele au reușit, dar nu mai pot sa joc ca mi-am dat autoexcludere! De la nervi tot îmi vine sa mănânc.
Buna ziua! Stie cineva sa imi raspunda si mie la urmatoarea intrebare : daca o persoana mai are doar cei 8 dinti din fata din partea de jos mai se poate face fateta dentara?
Buna ziua, de 4 zile mi- a apărut din senin o vânătaie pe sanul stan, si ma si cam frige uneori si e si o pata rosie, mai am si venele foarte accentuate pe acesta si e mai mare decat dreptul, credeti...? (mai mult)
Bună! A mai luat cineva Klacid pentru amigdalită pultacee, de două ori pe zi la recomandarea medicului? Dacă da, a avut efect?
Buna, mi- am dat un pierce in lobul urechii si nu cred ca stiu cum sa l ingrijesc. Tipa la care am fost mi- a zis sa nu l ating in primele ore, iar dupa sa incep sa ma joc usor cu el ca sa nu se faca...? (mai mult)
Bună! Știți cumva dacă spuma sau crema autobronzanta afectează dacă ești însărcinată? Am pielea foarte albă și cum la solar sau la soare nu mai pot sta, încerc să mențin un bronz cat de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Dany15i24o întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati