| djalex9233 a întrebat:

Vreau sa ma las de tigari si nu pot nu am puterea... va rog ajutati-ma sa ma las de ele...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| s4a a răspuns:

Nu ai nevoie de nici o putere speciala, doar de suficienta motivatie si o abordare rationala. "Puterea" tigarilor consta in conditionarea psihica fata de anumite activitati placute pe care le-ai asociat cu fumatul (cafea, bere, discutii cu prietenii samd). Iti recomand sa renunti mai intai la aceste asocieri, fa o pauza si fumeaza singur atunci cand simti nevoia, fara sa mai faci absolut nimic altceva. Dupa ce vei reusi sa izolezi complet fumatul de alte activitati, vei renunta foarte usor la tigari.

| jadir a răspuns:

Cumparati sirop de Noni, bafta!

| anutza a răspuns:

Un pic de vointa si vei reusi, bafta

| papusikatha a răspuns:

M-am lasat de fumat in urma cu 3 luni, m-am simtit foarte rau si am zis GATA nu mai fumez, si nu am mai fumat pana in ziua de azi.Si nu le simt lipsa deloc, ma simt mai bine, numai obosesc atat de repede, si ma simt si mai bine sufleteste ca am scapat de un mare pacat, un viciu urat pe care il are mai mult de jumatate din oameni.Trebuie sa ai ambitie foarte mare, de fiecare datacand ai pofta, mananca ceva, semintele sunt cele mai indicate. Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Agnes00 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, dar nu sunt destul de motivata.
E nevoie de foooaaaarte multa vointa si de ajutorul cuiva drag, mai ales daca fumezi de mult timp.

| evostyle7 a răspuns:

Nici eu nu pot, dar in schimb pot sa-ti spun cum le-am rarit. Ia`ti acum un pachet, termina`l in modul tau normal, dar nu il arunca. Il pastrezi si in fiecare dimineata bagi in el 3-4 tigari. Atata timp cat nu stai printre fumatori si te abti catusi de putin sa le ceri lor dupa ce le termini iti ajunge ratia stabilita de dimineata. Incearca, sper sa-ti fie de folos. Poate pe urma reusesti sa le si lasi, eu parca simt tot mai putin nevoia sa fumez.

| bendis92 a răspuns:

Nici eu nu m-am putut lasa brusc.In primul rand daca fumezi tigari tari incearca sa scazi doza treptat pana ajungi la slimsuri. Trebuie sa inlocuiesti fumatul cu altceva de exemplu: guma de mestecat, un mar, un covrigel, sticksuri, alune. Tine acum si de cat de mult iti doresti. Daca e uita-te pe niste poze cu plamani de fumator in formol si poate te sperii. Teama de cancer e destul de buna tongue Bafta!