| Ariici a întrebat:

M-am uitat pe niste retete in engleza de glazura de ciocolata (chocolate frosting) si spune ca am nevoie de "thickened cream / heavy cream", insa nu stiu ce este. Imi puteti spune ce este, unde as putea gasi sau cum as putea sa o fac? Thankies :3

4 răspunsuri:
| ghitanionutz a răspuns:

Thickened cream : crema ingrosata
heavy cream : smantana

| EMike a răspuns:

Http://www.foodpeoplewant.com/......icana.jpg. Seamana cu o frisca lichida sau cu o budinca...

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

"thickened cream / heavy cream" = smântână GRASĂ 35–36.5% grăsime ( sau chiar mai mult ) - vezi linkul :
https://en.wikipedia.org/wiki/Cream

De obicei, la glazura de ciocolată se foloseşte smântâna dulce/frişca.

Atenţie : NU se fierbe!
Doar se încălzeşte pentru omogenizarea glazurii.


NU poţi "s-o faci", trebuie s-o cumperi - vezi linkul :
http://www.cumparacuclick.ro/......-200ml.jpg

http://www.cosulplin.ro/......me-1L.html

http://www.hypermarketulonline.ro/......d9db9.html

Se găseşte şi prin super/hiper-market-uri de genul : Auchan, Billa, Lidl, Cora, Real, Kaufland, etc.
Sau chiar în alimentarele mari de cartier...


Toate cele bune.

| Zazu a răspuns:

Ai nevoie de branza tip philadelphia pentru frosting.Sunt termeni care se folosesc dar nu au echivalenti in romaneste.