| Summer_2852 a întrebat:

recomandati-mi si mie va rog o reteta de fursecuri(nu de pe net.am incercat multe si toate au dat gres). Multumesc.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau de placinta ok? razi mere le fierbi su dupa aia pui intr-o tava unsa cu unt torni cantitatea de mere si intr-un ibric pui unt si dupa aia pui zahar si cacao amesteci si dupa ce pui la copt prajitura dupa ce o scoti pui continutul de cacao peste ea apoi o lasi vreo 4 ore cand vezi ca nu mai este calda mg prea calda o tai si o gusti daca e buna poti orcand sa o mai faci ca eu am 9 ani si o fac de la 7 ani fara ajutorul mamei mele ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fursecuri cu ciocolata si nuca

Ingrediente pentru cca. 20 de fursecuri

- 15 g. unt
- 4 albusuri
- 300 g. zahar pudra
- 75 g. cacao
- 1 lingurita cafea instant
- 125 g. miez de nuca, tocat


Mod de preparare:
Porniti cuptorul cu 10 minute inainte de a coace. Ungeti tava de copt cu putin unt sau ulei si tapetati-o cu hartie. Cu un mixer electric bateti albusurile spuma tare.
Adaugati zaharul, faina si cacaua, dizolvata intr-o lingura de apa, si mixati din nou pana la omogenizarea compozitiei. Incorporati nuca tocata, cu cutitul (nu macinata!) si untul topit. Lasati compozitia la rece pentru minim 2, 3 ore, pentru ca sa devina mai densa (eu am lasat-o peste noapte in frigider si am putut-o manevra foarte usor)

Puneti cu lingurita din acesta compozitie in tava de copt (o lingurita plina varf tongue), lasand spatiu suficient, deoarece cresc mult la copt.
Coaceti fursecurile timp de 10-12 minute, in cuptorul preincalzit, la 165-170 grade C.
Lasati fursecurile sa se raceasca timp de 1 minut, iar apoi, cu ajutorul unei spatule, transferati-le pe un gratar si lasati-le sa se raceasca complet (daca le lasati mai mult, se vor lipi de hartie, si le veti scoate mai greu).
Sper sa va placa!

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare