Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2865621intrebari
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
3 Mar
SATI 313.255AFISARI
170.667VIZITE
153.359V. UNICI

Cum se pastreaza branza?



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 17 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • a răspuns:
    1.La putina (borcan)framantata cu sare.
    2. Taiata felii pusa in saramura.
    3. Taiata felii presarata cu sare( nu prea multa ) lasata pana a doua zi apoi pusa in pungi la congelator.
  • a răspuns:
    In folie la frigider pentru cateva zile. Pentru iarna, framanta cu sare dupa gust, asaza in borcane, acopera cu un strat de unt, sterilizeaza putin. Sau la congelator
  • a răspuns:
    In saramura se pune apa 5litri se pune 1kg de sare si se potriveste saramura cu un ou cand se ridica oul la suprafata saramura este gata.
  • a răspuns:
    In saramura... cel mai sigur mod...
  • a răspuns:
    Sau o tai felii mai groase, o pui intr-un lighean, si pui pe ea sare (dar sa nu fie sare fina!)si e mai buna daca e sare neiodata!
  • a răspuns:
    Eu o congelez. Am congelat cas, telemea, urda si e ok.
  • a răspuns:
    Eu stiu ca mama aduce branza q zer(apa q sare cred ca e). o pune intr-un bol acoperit .in frigider.cu tot q apa aia...hee hee si tine destul big grin
  • a răspuns:
    Daca o tii in frigider pune-o intr-un vas unde ai apa cu sare, sau eventual zerul ei, daca o tii in camara rece sau beci in vase cat mai mari, nu conteaza cat branza ai, dar tot la fel in saramura
  • a răspuns:
    Framantata cu sare si la loc racoros
  • a răspuns:
    Se pune la putina cu saramura.
  • a răspuns:
    In saramurahappy cel mai bine sare cu apa sau ceva de genul. nu in frigider
  • Raspuns anonim:
    Si neaparat acoperita cu folie
  • Raspuns anonim:
    Dar daca vrei sa mananci o branza buna si nu prea sarata in ce conditii trebuie sa o pastrezi?
  • Raspuns anonim:
    Eu vreau sa stiu cum se pastreaza urda!? URDA!
  • a răspuns:
    In apa sarata, la frigider. Se foloseste sare mare, de masa nu cea fina.
  • a răspuns:
    Mie mi se inmoaie branza in saramura? de ce oare?
  • a răspuns:
    Cum se pãstreazã URDA?