|

Cum se prepara drobul

intrebarea se refera la reteta drob din maruntaie de porc de pe gustos.ro
4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai adaugi toate maruntaiele de la porc, pui usturoi, patrunjel verde, sare piper, ou pentru a face compozitia.Eu personal intind compozitia pe masa si la mijloc adaug ou fiert taiat in jumatate apoi rulez ca pe o rulada. Dupa ce am rulat pun in tava si dau la cuptor. Pofta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La fel ca kh1ss dar in loc de prapur fac un aluat fraged.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g măruntaie de miel şi porc (ficat, splină, plămîn), pătrunjel, ceapă, ceapă verde, piper, sare, 4-5 ouă, 3 ouă fierte, prapur sau foaie de plăcintă, pesmet alb.

Mod de preparare: Măruntaiele se fierb bine. Apoi se taie în bucăţi mărunte sau, pentru un aspect mai fin, se dau prin maşina de tocat.
Se taie pătrunjelul în bucăţi mici. Se căleşte puţină ceapă, peste care se toarnă măruntaiele, ceapa verde în bucăţi mici, pătrunjelul, piper, 4-5 ouă bătute în prealabil.
Se pune prapurul în apă călduţă pentru a se întinde.
Se unge o tavă de chec fierbinte şi se presară cu pesmet alb. În ea se întinde prapurul şi se pune compoziţia. Din loc în loc, se aşează la mijloc cîte un ou fiert. Marginile prapurului se reunesc deasupra.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Drob de miel

Maruntaiele de la miel
Ceapa verde
Marar
Oua crude
Oua fierte
piper, sare

Se fierb maruntaiele in apa cu sare, cand sunt fierte jumatate le toc la masina de tocat, jumatate cu mana, se amesteca cu ceapa verde taiata, cu sare, piper, cu marar cat mai mult si cu f.multe oua sa se lege.
Ung tavile cu untura si putina faina sa nu se lipeasca, pun prapuru de la miel, pun jumatate de cantitate in tava, in mijloc pum 3 oua fierte tari, pun cealalta parte de compozitie, astup cu prapuru si ung cu galbenus de ou.
Iese o bunatate!
Pofta buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează