Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2920434intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
26 Mai
SATI 311.169AFISARI
158.447VIZITE
135.780V. UNICI

De ce se lasa checul, cand e gata si scos din cuptor?



Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
  • 8 răspunsuri RSS raspunsuri)
  • a răspuns:
    Dupa ce il verifici daca este gata ori il lasi in cuptor sa se raceasca usor ori il scoti si il asezi pe un gratar de patiserie pe lateral. checul transpira si se umezeste cand este asezat pe o suprafata plata mai ales si rece. happy
  • a răspuns:
    Sau nu are suficienta faina. Opreste cuptorul-fara sa il deschizi- inainte de coacerea completa (fara sa fie rumenit pe mijloc). Si lasa-l in cuptor pana se mai racoreste.
  • a răspuns:
    Nasol...schimba reteta, eu cred ca se umfla prea tare...
  • a răspuns:
    Pentru-ca ai deschis usa cuptorului inainte de 10 minute/ nu trebuie deschisa usa cuptorului dupa ce introduci tava10 minute cand el trebuia sa creasca/ori a crescut prea mult in tava inainte de al pune in cuptor.
  • a răspuns:
    Nu faci reteta cum tb, la 5 oua pui o cana de faina
  • a răspuns:
    Pentru ca difera temperatura dintre cuptor si incapere
  • a răspuns:
    Eu cred ca e vorba de dragostea cu care gatesti, eu si soacra mea folosim aceleasi retete, mie imi ies perfect checul, cozonacul, torturile iar ei ii cad imediat cum le scoate din cuptor.
    Vreau sa subliniez faptul ca deschid usa cuptorului de mai multe ori pana se coace, iar cand inchid cuptorul scot imediat blatul afara fara sa se lase. Incearca sa folosesti cu 2-3 oua in plus, s-ar putea sa functioneze.winking
  • Raspuns anonim:
    Nu trebuie scos din cuptor imediat