| Catacombe a întrebat:

Vreau si eu niste retete de dulciuri care nu necesita coacere. Dar nu vreau tiramisu sau ceva de genul. As vrea ceva simplu, rapid si gustos, gen clatite, rafaelo etc.
Cel mai bun raspuns, FUNDA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.iuli.eu/prajituri/popcorn-cu-caramel
http://cemancamnoi.ro/......amelizate/
http://www.bucataras.ro/retete/batoane-dots-7204.html (poti sa mai pui bucati de piersici sau capsuni prin ele)
http://www.restaurantedelux.ro/jeleu-fructe-padure.html
http://culinar.bzi.ro/budinca-insiropata-cu-caramele-8116
http://www.barbatlacratita.ro/2011/11/lapte-de-pasare.html
la fel de usor se pot prepara si dulceturi care de care mai aromate de banane, portocale, gogonele, smochine etc cu inghetata sau peste pancakes.

4 răspunsuri:
| winter a răspuns:

Https://www.youtube.com/playlist?list=PL4VrKxN08Ml-2EO4xDDahLxIpnhjbfkaL alege din lista aceasta, persoana care le face explica foarte bine fiecare reteta si are si rafaelo in lista

| Lovewillfindaway a răspuns:

Bomboane de casa:
Ingrediente
200 g fulgi de porumb, 110 g zahar tos, 50 g miere de albine, 150 ciocolata de menaj de calitate, vanilie, 2 linguri nuca cocos, 2 linguri nuca macinata, 150 g unt
Mod de preparare
Zaharul, mierea, untul, nuca si nuca de cocos se pun pe foc într-o crăticioara. Din momentul in care au fiert se lasă 2-3 minute apoi se adaugă ciocolata rupta în bucăți și se lasă sa se topească.
Amestecul fierbinte se toarnă peste fulgii de porumb si se lasă sa se răcească( dacă compoziția pare prea moale se mai adaugă 1 lingura de nuca sau de fulgi zdrobiți)Cu mana unsa cu unt se iau bucatele cărora li se da forma de sfera, se așează pe un platou și se dau la rece.
Mod de servire
Se păstrează la rece
Bomboane rafaello:
Ingrediente:200 gr. lapte praf
200 gr. unt
200 gr. zahar pudra
200 gr. nuca de cocos
esenta de vanilie(dupa gust)
1 foaie de napolitana
alune nesarate
Mod de preparare
Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor, dupa care le lasam la racit.
Untul se freaca spuma cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce s-a format o pasta adaugam laptele praf, 100 gr. nuca de cocos si foaia de napolitana sfarimata. Se amesteca bine si se fac bilute de marimea unei nuci in care punem cite o aluna. Bilutele formate le dam prin nuca de cocos.
Sper ca ti-au fost de folos!