Un dvd cu joc original cumparat din magazin asa mi-a facut unu cadou de ziua mea si m-am bucurat mult, dar trebuie sa fie si frumos jocul, de exemplu unu de actiune
alea sunt cele mai cautate
Ba voi sunteti culmea ... ce pusti normal de 13 ani vrea sa primeasca ca cadou carti si haine?
! nu are 8 ani pana la urma ma
Pai daca este fata ar merge ceva de ambracat, iar daca este baiat un telefon sau un scuter, asta e parerea mea
Poi depinde daca e destul de matur, de exemplu sora mea are 13 ani si inca s`ar bucura daca ar primi o papusica insa urmatoarele cadouri ar fi perfecte :
-o bluzita draguta (cu personajul lui preferat : Batman, Spiderman etc. )
-un Cd cu jocuri, cele de la ErcPress sunt destul de interesante si le gasesti in librarii
-jocuri care ii capteaza atentzia de asemenea ar fi potrivite si nu costa foarte mult : nu te supara frate, puzzle etc.
-palete de tenis de camp, tenis de masa (si-ar putea descoperi noi talente ), o minge de fotbal
-un set : caciulitza + pereche de manusi ( suntem in perioada de iarna )
Sper sa te ajute ideile mele! Numai bine!
Nu ai precizat daca e fata sau baiat.
Daca e fata :
-un ceas de mana (dar mai serios nu cu barbie)
-o carte buna
-un buchet de flori
-acum ca este iarna : o caciulita, manusi, fular
-o rama frumy pentru poza
-o felicitare
-o pereche de cercei( de pref. argint)
-un colier dragut( cu o piatra semipretioasa)
-un parfum
etc
Daca este baiat:
-un parfum
-o carte buna
-un ceas de mana
-o bluza
-tot la fel ca la fata : manusi, fular, caciula
-un mp3
nu prea mai am idei. Alege tu ce iti convine :* Pa
Nu ii lua haine... daca nu stii ce poarta
Nu ii lua jucarii ca o sa creada ca iti bati joc de el/ea
I-ai un parfum daca e fata, eu am primit unul si imi place
Daca e baiat un joc pe calculator cu masini sau cu lupte:
)
Nu ii lua carti!(am 13 ani, nu-mi place sa citesc)
Hai frate astia cu telefoane si xbox! pe bune? ce om care nu detine toti banii de pe lume si-ar chelduii banii sa cumpere xbox pentru altcineva in cazu in care nici ei insusi n-au!
O carte interesanta, o hainuta daca gasesc ceva dragut si stiu ca i-ar placea, de ce nu un parfum...
anonim_4396 întreabă: