| iepurac a întrebat:

Am 11 ani și ași vrea să fac cursuri de balet. Sunt începătoare, dar sunt dispusă să muncesc.Mi-am dorit din totdeauna asta și nu știu dacă se mai poate face ceva. Dacă știe cineva ceva, dau funda!

2 răspunsuri:
| GeorgeHilgard a răspuns:

Sunt sanse sa gasesti un profesor care sa faca in particuar cu tine, sau niste cursuri(mai putin probabil).Asa ceva se incepe de la o varsta foarte frageda. daca vrei sa faci performanta trebuie sa te apuci de la 4 ani cel mut 5, dar la 11 ani nu mai poti capata elasticitatea necesara. Daca vrei sa faci balet, poti ruga parntii sa plateasca un curs sau un prof. specializat in asa ceva, dar vor plati degeaba ca nu mai poti invata mare lucru.Cum sa iti spun.....Nu vreau sa te dezcurajez, dar si eu am vrut(cand aveam 10 ani) si mi s-a zis ca pot face balet, dar nu mai pot face performanta(adica voi putea face niste miscari aiurea care sa semene cat de cat cu baletul). Deci este prea tarziu, dar continua sa speri.Cine stie... poate reusesti ana la urma.Cum a zis si Linda, cauta pe youtube!

| Linda724 a răspuns:

Cursurile de balet se incep de la o varsta frageda, cum ar fi 2-3 ani.Dar inscrierile se pot face si de la varste mai inaintate cum ar fi 8-9 ani.La 11 ani nu stiu daca te mai ia cineva, dar e foarte posibil sa te ia.Doar sa te informezi despre ce cursuri de balet se fac in orasul tau.Pe youtube sunt multe tutoriale pentru incepatori.Prima data va trebui sa inveti bine pozitiile de baza.Pentru asta trebuie doar sa cauti pe internet "pozitiile de baza pentru balet". Dupa multa munca zi de zi, vei reusi sa obtii rezultatele propuse!winking
Succes!winking