| Crissss777777777 a întrebat:

Am 14 ani, sunt motric chiar in orice sport, dar asta nu cred ca conteaza.Intrebarea este : De ce cand joc fotbal cu baietii la ora de sport nu obosesc si alerg forte mult, iar cand avem campionat din 2 - 3 miscari obosesc... Nu inteleg...

Răspuns Câştigător
| DinuMarius26 a răspuns:

Pentru ca atunci cand joci fotbal la scoala joci relaxat, joci din placere...cand joci in meci oficial esti concentrat... tine de pshihic nu de conditia fizica.incearca sa iti controlezi pshicul happy si eu pateam la fel cand eram in liceu, cand aveam meci ma gandeam sa dau totul pe teren pentru ca toti ochii erau pe mine si asa imi pierdeam energia.Incearca sfatul meu si nu o sa regretiwinking Funda?

1 răspuns:
| Brancardierii a răspuns:

Pai aici cred ca problema e respiratia si acceleratia ridicata, probabil atunci cand joci la scoala esti relaxat si ai o respiratie corecta, o plecare usoara si potrivita vizicului tau, dar atunci cand ceva e oficicial uiti sa respiri, si incerci sa dai ce ai mai bun pentru a face senzatie, dar reamintesteti intodeauna ca cel mai important esti tu, si trebuie sa fi atent si echilibrat in ce faci, nu incerca sa demonstrezi nimanui nimic, joaca la fel ca la scoala, relaxat, respira. gandeste-te la joc nu la faptul ca esti urmarit.