| MissUnknown02 a întrebat:

Am aproape 13 ani si fac volei de vreo cinci ani. Pana anul trecut mergeam la antrenamente de patru ori pe saptamana, ceea ce era destul de solicitant si ma mentinea slaba. De cand merg doar de doua ori pe saptamana (din cauza lipsei de timp si a altor factori) si fac antrenamentul cu o grupa care lucreaza mai putin, am inceput sa ma ingras (nu foarte tare, nici nu e 1kg, dar se observa unde s-a pus grasimea). E adevarat ca am avut un stil de alimentatie destul de haotic, dar l-am reparat. As vrea sa stiu ce sporturi mai solicitante exista si pot fi practicate de copii de varsta mea (nu am voie sa merg la sala sau sa fac aerobic, si nu pot face nici inot, deoarece sedintele sunt prea scumpe). Evident, dau funda! happy

Răspuns Câştigător
| delightful a răspuns:

Incearca atletismul. Nu trebuie sa alergi foarte mult sau in fiecare zi. Dansul cred ca este de asemenea o optiune buna. Trebuie in schimb si sa-ti placa.
Aceste doua variante nu necesita neaparat bani, poti fi si auto-didact daca o faci din placere.
In ceea ce priveste atletismul, poti cu siguranta sa faci asta pe cont propriu. Sa alergi nu te costa nimic si programul poti sa tii-l construiesti cum poti tu mai bine.

0 răspunsuri: