| Pch_Ralph_1996 a întrebat:

Am avut mana dreapta rupta acum 2 ani, la 3 cm de incheietura in sus. a fost usoara fractura, dar am stat 3 sapt in ghips cu ea. am facut sala acum 1 an, 6 luni. acum m-am apucat de 1 luna si azi m-a durut mana dupa sala acolo, doar daca puneam degetul in rest nimic, nu e amortita nu nimic..doar ca m-a durut si m-am speriat putin, va rog cateva sfaturi, dar fara ca sa merg la medic si din astea.o sa merg in 3 zile daca nu trece,.

Răspuns Câştigător
| UserAnonim98 a răspuns:

Stai calm. Eu mi-am rupt mana la fotbal, la 6 cm de incheietura (fracturata grav, osul rupt si iesit prin piele) am stat o luna jumate cu ghipsul. La 7 luni dupa ce mi-am scos ghipsul m-am apucat de sala. Deja am 4 luni de sala, si am aceeasi problema ca tine, ma doare mana pe care am avut-o rupta (mai ales cand lucrez antebratul si bicepsul). Faza e ca acuma mai ma doare putin, abia de simt (nu ca la inceput). Iti recomand sa faci exercitii normale fara niciun pic de frica, nu ai ce sa patesti.La inceput o sa te cam doara mana (deoarece ai avut-o fracturata totusi si nu ai mai facut sala de ceva timp din cate am inteles), dar cu timpul mana o sa ti-se obisnuiasca cu gretatile, ganterele, etc. iar durerea o sa-ti dispara.
Iti zic inca odata, nu ai de ce sa-ti faci griji, mai ales dupa atata timp (dupa 2 ani de cand ai avut-o rupta).Si eu aveam momente cand ma durea mana chiar si 2-3 zile dupa antrenament, dar dupa imi trecea.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

0 răspunsuri: