| DraghiciStefania a întrebat:

As vrea sa iau niște lecții de înot la Bazinul Olimpic Pitesti. Nu știu să înot, vreau să învăț, iar apoi să înot ca să mă dezvolt, cred că două luni, că apoi vine liceul și trebuie să învăț. Cam cat ar costa?

4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Cel mai bine inveti cand esti acasa cu parintii, frati, etc.
Umplii cada cu apa, te asezi in ea intr-o pozitie sezanda (nu pe spate) ca sa te poti ridica usor; apoi fara sa respiri si tinandu-te doar de nas, te scufunzi cu totul in apa si apoi te ridici imediat.
Faci asta o data, apoi inca odata; apoi o sa te inveti si o sa vrei sa o faci in bazin, intr-un spatiu mai mare.
Corpul sta singur la suprafata. Un om care spune ca nu stie sa inoate, de fapt ii este frica de apa care poate sa treaca mai sus de gat si chiar peste cap.

Aici am gasit un numar de telefon: http://www.info-pitesti.ro/Bazinul-Olimpic-Pitesti.htm; dar nu stiu cat de vechi este.

| Antonies a răspuns:

Salut. Eu sunt de 4 luni la acel bazin și pot să zic că știu să învăț foarte bine. Eu dau 50 de lei la instructor ( pe ședința) și 7 lei intrarea acolo la ușă. Înainte mă duceam de 2 ori pe săptămână când eram începător și mă învata în bazinul mic, iar acum că sunt în bazinul mare mă duc doar o data pe săptămână ( te poți duce și de mai multe ori, dar eu așa am ales să mă duc ținând cont că vin de la curtea de Arges ). Nu prea răspund pe TPU dar am zis sa.ti dau un răspuns pentru că și eu sunt acolo și știu ce e acolo happy

| Antonies a răspuns:

Și eu sunt la același​ bazin și dau 50 lei la instructor pe ședința iar la intrare 7 lei. Sunt de 5 luni. Prima data o să te învețe în bazinul mic ( e până la sold/ piept, depinde in ce zona te baga ) eu mergeam de 2 ori pe săptămână când eram la început și trebuia să mă învețe, dar de când sunt în bazinul mare unde apa are 3, 5m mă duc doar o data pentru că vin de la curtea de Arges și așa am ales pentru că e greu cu drumul, dar te poți duce de mai multe ori.

| neEw a răspuns:

Depinde, poti sa platesti doar pentru o sedinta sau sa ti faci un abonament de 8 sau 12 sedinte care din cate stiu esti intre 500-600 de lei.