| Hasna_Alexandru_1993 a întrebat:

Am 16 ani! M-am hotărât să iau suplimente pentru sală! Sunt înalt și slăbuț, dar sunt definit! Aș vrea să știu în cât timp dau rezultate aceste suplimente (whey gold standard)! Aș vrea să-mi răspundă cineva care este sau a fost în aceiași dilemă ca a mea sau un profesionist (sau măcar care are legătură cu sala/culturismul)! Mulțumesc anticipat! Răspunsul cel mai bun va primi funda! (PS. Aș vrea să iau suplimente numai o lună ca după aceea să fac masă! Vreau să umplu golurile! Nu vreau să fac perfoanță, ci doar să arăt umpicuț mai bine!)

Răspuns Câştigător
| Vladut650 a răspuns:

De la inceput vreau sa te lamuresc ca daca iei suplimente o luna nu au ce rezultate sa se vada. Primele rezultate se vad dupa 6-7 luni iar rezultate bune dupa 1-2 ani. Muschii se pun in ani de zile, nu intr-o luna.
Daca esti slab iti recomand un gainer, te va ajuta mult sa pui masa musculara dar asta cu conditia sa ai o alimentatie buna, un antrenament corect si sa te odihnesti corespunzator. Whey gold este un concentrat proteic bun, insa daca zici ca esti slab iti recomand un gainer de calitate buna cum ar fi asta.

http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-Serious-Mass-5-4-kg/

Dar tine minte, intr-o luna de zile nu ai ce sa faci, daca il iei macar 6-7 luni o sa se vada ceva acolo..foarte putin. Dar sa stii ca locurile sunt asa.
1.Alimentatie.
2.Odihna.
3.Antrenament.
4.Suplimente.

0 răspunsuri: