| cOsTeL966 a întrebat:

am 18 ani 1, 79 m si in jur de 60 kg... Fac sala de 14 zile si am o nelamurire.
Recent cam de 3 zile s-a apucat si un prieten de al meu, ceea ce nu inteleg eu este ca desi el este mai mic ca mine, si la inaltime, putin si la ani, poate face exercitii cu greutati mai mari de cat fac eu. si nu este deloc mai dezvoltat fizic decat mine si nici nu ia suplimente sau ceva. Spre exemplu este un aparat unde faci spate. el poate face acolo cam cu 35 kg dar eu maxim 20. , marog sunt si aparate unde pot face eu mai mult. Si stam cam acelasi timp la sala adica eu stau cel putin o ora si fac de 2 saptamani. nu vreau acum rezultate spectaculoase peste noapte dar nu inteleg. si am vazut spre exemplu un baiat cam cu acelasi fizic ca al meu care face cu haltere de cam 20 kg dar mie si bara mi se pare grea. Este nevoie sa iau ceva suplimente? Desi nu vreau sa se ajunga acolo.

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Rezistenta nu depinde de aspectul fizic. Aveam un coleg in clasa, foarte bun la sport, mai bun decat restul, desi avea o constitutie robusta.
In general fiecare are ritmul lui si unii sunt mai rezistenti decat altii.
Sfatul meu ar fi sa nu te mai compari cu colegul tau. Evident, aveti constitutii diferite. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu instructor si sa iti dezvolti un program potrivit pentru tine.

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Are "vana"...tu n-ai! L-a inzestrat mama natura!

| SergiuBoss11 a răspuns:

Da,ba,dar tu nu ti-ai intrebat prietenul daca a mai facut vreun sport inaintewinking. Daca a mai facut e normal sa fie mai bun ca tine.

| Moonlight15 a răspuns:

Avea mai multa masa musculara ca tine cand s-a apucat... Ori asta, ori nu executa corect.

| lastOne a răspuns:

Observ ca tot ii dai cu suplimentele... inainte sa iei orice fel de supliment incearca sa intelegi care este rolul lor. In nici un caz nu te fac mai puternic asa cum ai tu senzatia acum.

| bmliohndu a răspuns:

De ce ceri sfaturi in legatura cu asta aici si te complici cand ai putea simplu si frumos sa ceri sfatul unui instructor de la sala ceea ce absolut toate salile au sau sa cauti pe cineva care sa se priceapa la asta.Serios cine stie ce idei tampite primesti, asculti de ele iar apoi iti va parea rau.Cel mai ok este sa ceri sfatul unei persoane care lucreaza in domeniu