anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare la care as vrea sa raspunda doar cei care au multa experienta, adica expertii, maestrii, culturistii, oamenii inteligenti care au studiat acest sport, deci intrebarea : De cate ori pe zi, cate cupe la o administrare ( de ex : Dimineata 2 cupe cu 800 de ml de apa sau lapte, am dat doar un exemplu ), si cati ml de apa/lapte sa pun la acest supliment http://www.megaproteine.ro/......ner-2-7kg/ sa se puna pe mine cat mai multa masa? ( Am 58 de kg si 1.73 inaltime - 17 ani ) Va multumesc anticipat, ma bazez pe voi, o zi faina si cat mai multe reusite sa avetiiii!

1 răspuns:
| CulturismsiFitness a răspuns:

Ca sa te ajut sa intelegi mai bine despre ce e vorba am sa iti explic mai in detaliu. Tu ce vrei sa iei ca si supliment alimentar este un gainer. Gainerele sunt pentru a construi masa musculara. Pe langa gainer ca sa iti mentii masa musculara acumulata trebuie sa ai un program alimentar bogat in carbohidrati si proteine. Ca sa ai rezultate maxime din suplimentul alimentar iti recomand sa iei timp de 3 sau 4 luni gainerul plus o creatina monohidrata pentru forta. Portia este formata din 2 cupe. Din portia de 2 cupe, 1 cupa se administreaza dupa antrenament si 1 cupa seara, inainte de culcare. Se amesteca 1 cupa cu 400-500 ml de lapte sau apa.

Iti recomand sa intri pe youtube si sa cauti canalul Totul despre steroizi. Acolo un culturist profesionist ofera explicatii despre tot ce vrei sa stii in cel mai mic detaliu. Si are si antrenamente foarte smechere.