| Roby1212 a întrebat:

Buna!
Am o problema ce ma sâcâie am 18 ani si sunt slab deși fac sport de performanța si mănânc de. 4-5 ori pe zi pur si simplu nu înțeleg ce este cu organismul meu, toți prieteni imi spun ca eu mănânc cel m-au mult dintre toți si sunt cel mai slab, nu se leagă nimic de mine credeți ca creatina este o soluție?
Ofer funda!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu cere ce nu-ti trebuie. In tinerete am fost si eu slab si acum sunt de doua oi ca atunci si nu-mi place. Bucura-te de tine si fa sport in continuare. Toate acele suplimente sunt prelucrate chimic si-ti distrug organismul.

| vocea a răspuns:

Asa este organismul tau adica metabolismul tau arde foarte repede grasimea care se depune adica consuma repede tot ce ai mancat si nu depoziteaza deloc grasime, la cei ponderali este invers organismul depunde aproape tot ce mananca ca rezerve de mancare pentru zile negre, creierul are in gena cum sa retina grasimea te poti duce la nutritionist si sa incercerce sa iti schimbe metabolismul bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Medicul nutritionist nu o sa faca vreo vraja sa iti schimbe metabolismul laughing, dar in orice caz, ar fi de recomandat sa apelezi la unul in caz ca nu ai facut-o deja. Dupa cum tu si spus, faci sport de performanta, ai nevoie de un regim alimentar sanatos si care sa se potriveasca organismului tau si in functie de programul pe care-l ai.
Normal ca mananci de 4-5 ori le zi, altfel cel mai probabil ai cadea pe jos din picioare.Din ce ai scris reiese ca ai avea arderile rapide, adica in jur de 2-3 scaune pe zi si de aceea nu se depune nimic.
Asta in cel mai bun caz, in cel mai rau ar putea fi probleme cu glanda tiroida.
Nu ar strica niste analize la medicul de familie.Asa preventiv.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Creatina NU este o solutie.
Esti in perioada de crestere si ai metabolismul mai activ decat al colegilor tai. Mai ales ca faci si sport de performanta. Fii multumit asa!

| Mafiotu007 a răspuns:

Esti ectomorf. Daca vrei sa iei ceva masa musculara trebuie sa mananci mult, 3000 calorii dar mancare sanatoasa, nu dulciuri sau alte prostii.

| Copila2016 a răspuns:

Esti ca Shaggy din Scooby doo, asa te-ai nascut, este foarte bine cum esti, daca vrei sa te schimbi ceva la tine apeleaza la medic.

| PikaPikaChuChu a răspuns:

Asta e organismul tau tot ce poți să faci este sa iei proteine