| Gavril11 a întrebat:

As vrea sa ma pauc de skate,insa mi-am rupt piciorul acum in an la football exact la glezna,a fost nevoie de operatie,mi au bagat atunci si un surub.
Ce spuneti, merita sa ma apuc sau ma complic cu operatia?

Răspuns Câştigător
| samiZiciPompier a răspuns:

Depinde cat de bine te-ai recuperat dupa operatie. Pe skate e important sa ai picioare puternice ca sa ai stabilitate, ca altfel e greu sa il controlezi si cazi. Daca ai probleme cu glezna inca, mai bine mergi pe bicla

| samiZiciPompier a răspuns (pentru samiZiciPompier):

Voiam sa zic ca e mai sigura o bicicleta decat skateul happy nu ca ar face bine pedalatul la glezna. asta nu stiu.

5 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Dacă ai o pasiune pentru skate atunci da, merită.

| Gavril11 explică:

Multumesc de sfat oricum.
Voiam sa te intreb, eu daca vrea sa ma apuc de un skate de asta asa de strada fara trick-uri extreme, ma gandeam ca daca dau fail la un trick-uri precum cele care necesita flip ma pot lovi in zona gleznei? Imi pot agrva ceva la picior?

| samiZiciPompier a răspuns (pentru Gavril11):

Cand inveti trickuri e normal sa cazi. Incercand sa protejezi glezna in cazatura, te poti lovi in alta parte mai rau. Sunt cazaturi care afecteaza si glezna. Poti cauta pe Youtube cazaturi de pe skate ca sa stii la ce sa te astepti.

| BlackMusic a răspuns:

Depinde, daca tu chiar vrei asta si iti place, atunci merita. Pt ca orice, in viata asta, merita daca e o pasiune. Indiferent ce vrei sa faci, mereu sa te gandesti daca asta iti doresti. Daca tu chiar vrei si iti place, atunci poti sa te apuci linistit. Merita sa risti. Daca nu risti, nu ai de unde sa stii ce se va intampla. Daca incerci poti sa pierzi dar daca nu incerci, ai pierdut deja. Decizia a ta, dar inainte gandeste-te daca asta vrei. Si daca asta vrei, fa-o. In viata merita sa incerci orice, numai sa iti doresti.