| AlleBwaaa a întrebat:

De săptămana viitoare merg la sala.Am picioare groase si scurte,fund mare si burta am dar nu foarte mare, am pus mai mult pe picioare dar si pe mâini si fata.Nu sunt grasa, dar nu mi place cum arat si vreau sa am picioare subțiri.Credeti ca reușesc daca tin o dieta echilibrata si fac sport? Astept sugestii.

3 răspunsuri:
| paynehunter a răspuns:

Jogging,nimic mai mult.Si fara ciocolata.

| CulturismsiFitness a răspuns:

Trebuie sa faci cardio de 3 sau 4 ori pe saptaman si sa mergi la sala si sa ai si un program alimentar bine pus la punct. Adica scoti carbohidratii din alimentatie dar nu de tot si introduci proteinele, foarte multe proteine. Si un supliment alimentar cu un continut ridicat de proteine te-ar ajuta foarte mult.
Iti recomand sa intri pe youtube si sa cauti canalul Totul despre steroizi. Acolo un culturist profesionist ofera explicatii despre tot ce vrei sa stii in cel mai mic detaliu. Si are si antrenamente foarte smechere.

| DFA1 a răspuns:

Nu cred că e necesară sala, ți-ar fi suficient jogging/alergat, dar dacă tot te duci, nu cred că ai ceva mai bun pentru picioare decât Kangoo Jumps. Simplul fapt că îți menții echilibrul și îți lucrezi picioarele. Multă baftă happy