| flory1993 a întrebat:

Imi puteti spune si mie va rog frumos daca este bun de ceva visislim light si daca chiar da rezultate? Ca am auzit multe pareri despre el cum ca as slabi de la el si nu stiu ce sa fac, vreau sa slabesc cam 10kg. Astept pareri daca stie cineva daca este bun acest produs si daca dupa ce nu il mai iei pui la loc kg. Multumesc

3 răspunsuri:
| Goldenboy97 a răspuns:

Are 2 ingrediente PhinoThin un ulei vegetal si CLA. Acum ce mi se pare mie cam suspicios in descrierea de la CLA " Lucrează îndeosebi de eficient în zona şoldurilor, coapselor şi taliei." Acestea sunt zonele principale in care se acumuleaza grasimea. Grasimea se arde in general (toate zonele corpului). Astia promit marea si sarea.
Daca lumea ar invata sa manance corect crede-ma ca astia ar da faliment. Cu o dieta adecvata cu mai putine calorii si mult sport vei slabi. Nu cu astfel de produse, ci prin alimentatie si miscare.

| florynmondialul a răspuns:

Scade carbohidratii din alimentatie si creste numarul de proteine si ai sa slabesti! Nu mai da bani pe toate prostiile! Ala e marketing si atat!

| argebit a răspuns:

Daca tu cauti o solutie reala si esti hotarata sa slabesti sanatos si corect, intra pe www.SlabescUsor.ro ai sa ai surprize foarte frumoase, rezultatele sunt impresionante, dupa cum poti vedea pe site